Κορονοϊός Ελλάδα: Ο σύζυγός της εκπαιδευτικού το όγδοο κρούσμα

Γεγονός είναι το όγδοο κατά σειρά επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ο σύζυγος της εκπαιδευτικού, φίλης της 38χρονης επιχειρηματία που είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας.

Ο μεσήλικας άνδρας που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊκό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το voria.gr, ο σύζυγος της εκπαιδευτικού, φίλης της 38χρονης επιχειρηματία που είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας. Είναι το όγδοο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ελλάδα.

Πρόκειται

για Έλληνα, στενή επαφή του πέμπτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Η κλινική εικόνα του όγδοου επιβεβαιωμένου κρούσματος που νοσηλεύεται στο  ΑΧΕΠΑ, το οποίο είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωναϊό στη Θεσσαλονίκη, δεν διαφέρει από την κλινική εικόνα των άλλων κρουσμάτων που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα.

Η ανακοίνωση για το όγδοο κρούσμα από κορονοϊό στην Ελλάδα

Ανακοινώνεται το όγδοο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Πρόκειται για Έλληνα, στενή επαφή του πέμπτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 'Ογδοο κρούσμα στην χώρα - Πρόκειται για 'Ελληνα στη Θεσσαλονίκη

Δραματική προειδοποίηση ΠΟΥ: Πιο φονικός από γρίπη ο κορονοϊός

Κορονοϊός: Οι απαντήσεις στις ...SOS ερωτήσεις που απασχολούν τον κόσμοΚορονοϊός: Οι απαντήσεις στις ...SOS ερωτήσεις που απασχολούν τον κόσμο 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑΚΡΟΥΣΜΑΤΑΚΟΡΟΝΟΙΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΕΠΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα