Κολωνός: Εικόνες θλίψης από το καμένο διαμέρισμα, χαροπαλεύει ο 5χρονος

Γροθιά στο στομάχι είναι οι εικόνες από το διαμέρισμα στον Κολωνό, όπου μετά τη φωτιά που προκλήθηκε ένα 5χρονο αγόρι δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο «Αττικόν» ένα 5χρονο παιδί έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Αλκυόνης, στον Κολωνό.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα, μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας, αποτυπώνουν ολοκάθαρα την τραγωδία. Η κουζίνα, τα υπνοδωμάτια, καθώς και άλλοι

χώροι του διαμερίσματος έχουν γεμίσει με στάχτες και αποκαΐδια.

Να σημειώσουμε ότι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του 5χρονου, που «χαροπαλεύει» στο νοσοκομείο. Ο πατέρας κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε σε κατάσταση μέθης την ώρα της πυρκαγιάς.

Αρχικά φέρεται να είπε στους πυροσβέστες ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία του στις ελιές, αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος. Στη σημερινή του κατάθεση δεν έπεισε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου «Αττικόν», το μικρό παιδί νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση με πολυοργανική ανεπάρκεια, με την επαναφορά του να κρίνεται πολύ δύσκολη από τους γιατρούς.

#ΚΟΛΩΝΟΣ #ΦΩΤΙΑ #ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ #ΕΙΚΟΝΕΣ #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα