Κινούνταν ανάποδα στον ΒΟΑΚ, ήθελε να κόψει δρόμο (βίντεο)

Μια οδηγός μπήκε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο της Κρήτης αδιαφορώντας εάν θα προκαλούσε τροχαίο που θα έθετε σε κίνδυνο τόσο τη δική της ζωή όσο και των υπολοίπων οδηγών.

Έκπληκτοι οδηγοί στον πολύπαθο ΒΟΑΚ είδαν πριν από μερικές ημέρες μια γυναίκα οδηγό να κινείται ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο.

Ο πρόεδρος Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης, που δημοσιοποίησε το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε

ότι η οδηγός έκανε αυτή την ενέργεια γιατί ήθελε να φτάσει γρηγορότερα στον προορισμό της.

Όπως λέγεται, η οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος ήταν αποφασισμένη να παρανομήσει. Όταν κάποια στιγμή την σταμάτησαν για να της επισημάνουν το εγκληματικό της λάθος, εκείνη ατάραχη απάντησε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Την σταμάτησαν, κατέβασε παράθυρο και είπε: “Ξέρω τι κάνω” και συνέχισε» ανέφερε ο Γιάννης Λιονάκης.

Μάλιστα, όχι ένας αλλά δυο οδηγοί της επισημάναν την εγκληματική ενέργεια της να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κατεύθυνσης και τον υπαρκτό κίνδυνο να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα, η αδιαφορία της ήταν επιδεικτική.

«Το παράξενο της υπόθεσης και το θλιβερό είναι ότι δύο οδηγοί της το είπαν και γκάζωσε και έφυγε» συμπλήρωσε ο κ. Λιονάκης.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του MEGA:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κινούνταν, ΒΟΑΚ,kinountan, voak