Aπίστευτη τροπή σε κηδεία στο Περού: Η «νεκρή» χτυπούσε το φέρετρο για να της ανοίξουν (βίντεο)

Η κηδεία μιας γυναίκας στο Περού διακόπηκε όταν η ίδια άρχισε να χτυπάει... το καπάκι του φέρετρου για να δείξει ότι είναι ακόμα ζωντανή.

Εμβρόντητοι οι συγγενείς που μετέφεραν το φέρετρο της Rosa Isabel Cespede Callaca στο Περού, το άνοιξαν και βρήκαν την 36χρονη κοπέλα με τα μάτια ανοιχτά να τους κοιτάζει.

Η Rosa μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο - στο πίσω μέρος ενός φορτηγού - και διασωληνώθηκε.

Η κατάστασή της βελτιώθηκε ελαφρώς μόλις μπήκε

στη μηχανική υποστήριξη, γεννώντας την ελπίδα ότι ένα θαύμα βρισκόταν σε εξέλιξη.

Όμως η κατάσταση της Ρόζα - σύμφωνα με τη Daily Mail - στη συνέχεια επιδεινώθηκε ραγδαία και απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα.

Ο φροντιστής του νεκροταφείου Juan Segundo Cajo δήλωσε σοκαρισμένος: «[Άνοιξε] τα μάτια της και ίδρωνε. Πήγα αμέσως στο γραφείο μου και κάλεσα την αστυνομία».

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγο μετά την εκπληκτική αποκάλυψη δείχνει μια ομάδα αστυνομικών να μεταφέρει το φέρετρο μέσα από το πλήθος σε ένα φορτηγό. Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει μια ομάδα γιατρών που στέκεται πάνω από το ανοιχτό φέρετρο με την Ρόζα αναίσθητη μπροστά τους.

Σημειώνεται πως η Rosa είχε εμπλακεί σε ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σε δρόμο στην περιοχή Chiclayo-Picsi, το οποίο στοίχισε τη ζωή στον γαμπρό της και τραυμάτισε σοβαρά τα ανίψια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Aπίστευτη, Περού,Apistefti, perou