Κηδεία Ξανθόπουλου: Φώναζαν «Αθάνατος Νίκος μας», τραγική φιγούρα η σύζυγος

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του Νίκου Ξανθόπουλου. Μετά την τελετή στο Α΄Νεκροταφείο η σορός του Νίκου Ξαθόπουλου θα αποτεφρωθεί.

Σε ηλικία 89 ετών, έφυγε από τη ζωή το «παιδί του λαού», ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ξανθόπουλος.

Στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιείται αυτή την ώρα η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικί 89 ετών.

Στο Α΄ Νεκροταφείο είναι συγκεντρωμένος αρκετός

κόσμος και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό.

{https://www.youtube.com/watch?v=sMwt88Q2S9Y}

Τη στιγμή, μάλιστα, που έφτασε η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου στο νεκροταφείο οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «Αθάνατος Νίκο μας» και χειροκροτούσαν με δάκρυα στα μάτια.

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου, η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη - και τα εγγόνια του, που βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του τον τελευταίο, δύσκολο μήνα της νοσηλείας του, ελπίζοντας, πως και αυτή τη φορά, θα καταφέρει να βγει νικητής.

Η οικογένεια του εκλιπόντος, υπογραμμίζει πως επιθυμίας της είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Ποιοι παραβρέθηκαν στην κηδεία

Γιος του Ανέστη Βλάχου

Σήμερα ο ελληνικός κινηματογράφος οι τέχνες ο ελληνικός πολιτισμός αποχαιρετά έναν θρύλο. Προσωπικά για μένα είναι πιο δύσκολη στιγμή γιατί μου έδωσε το όνομά μου, ήταν οικογένειά μας. Θα μου λείψουν τα πάντα από εκείνον. Η παρουσία του, η αύρα του τα αποφθέγματα του για τη ζωή. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, αναντικατάστατος.

#ΝΙΚΟΣ_ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ #ΚΗΔΕΙΑ #ΣΥΖΥΓΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα