Κηδεία Στηβ Κακέτση: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον Στηβ Κακέτση - Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα, που έφτασε στην εκκλησία με καλυμμένο πρόσωπο (φορώντας μάσκα και γυαλιά ηλίου), ενώ είχε στο πλευρό της τον γιο τους

Το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που ταύτισε τη ζωή του με την αθηναϊκή νύχτα είπαν νωρίτερα στο νεκροταφείο Παπάγου συγγενείς και φίλοι του Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 18/5 σε ηλικία 73 ετών μετά από μακρά νοσηλεία.

Ο θρυλικός επιχειρηματίας μαζί με τον Αργυρή Παπαργυρόπουλος δημιούργησαν στην παραλιακή

τα κοσμικότερε κέντρα διασκέδασης των περασμένων δεκαετιών, την «Νεράιδα» και τα «Αστέρια», απ' όπου πέρασε σχεδόν όλη η Ελλάδα και φυσικά πολλοί κοσμικοί του διεθνούς «τζετ σετ». Ο γνωστός για τα πάθη του αλλά και την απλοχεριά του, ο Στηβ, είχε στη διάρκεια της ζωής του θυελλώδης έρωτες με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση την Άντζελας Δημητρίου. Με την πρώην γυναίκα του Κατιάνα Μπαλανίκα για χάρη της οποίας παρακολουθούσε κάθε βράδυ το νούμερο της στην αίθουσα του Γιώργου Μαρίνου, έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Από το 2017, ο Στηβ μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία όπου παρέμενε για μεγάλα χρόνια διαστήματα έχοντας υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά.

«Έλεγε την άποψη του χωρίς φόβο, αυθόρμητα σαν τα μικρά παιδιά. Το αγαπούσαμε για την αλήθεια του, ήταν ένας άνθρωπος με αυθεντικό χαρακτήρα. Ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και τις καλές και τις άσχημες στιγμές του», ανέφερε συγκινημένη η Πέγκυ Ζήνα, ενώ ο φίλος του Αργύρης Παπαργυρόπουλος, δήλωσε πως «έφυγε ένα καλό παιδί, ένας κιμπάρης».

#ΚΗΔΕΙΑ #ΣΤΗΒ_ΚΑΚΕΤΣΗΣ #ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ #ΘΑΝΑΤΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηδεία Στηβ Κακέτση, Συντετριμμένη, Κατιάνα Μπαλανίκα,kideia stiv kaketsi, syntetrimmeni, katiana balanika