Πρόβλεψη Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: Μετά από 10 ώρες ανάκριση θα ομολογήσει (βίντεο)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία της Αστυνομίας σχολιάζοντας τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου εκτίμησε πως «μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει».

«Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί. Απ' ό,τι μπορώ να εκτιμήσω όμως αν εξεταστεί 8-10 ώρες όχι μόνο θα ομολογήσει που βρήκε την κεταμίνη, αλλά πως θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της. Και δεν το λέω εγώ, το λένε οι γιατροί γιατί δεν μπορούν

να δικαιολογήσουν τους θανάτους. Κοντός ψαλμός αλληλούια» ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία της Αστυνομίας, εκτιμώντας πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει την ενοχή της αν πιεστεί.

Όπως τόνισε ο ίδιος «Πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά».

Μιλώντας στο Star και ερωτώμενος σχετικά με τα κίνητρα του εγκλήματος, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε: «Eδώ είναι το ερώτημα. Και καλά θα κάνουν να ψάξουν οι πρώην συνάδελφοί μου. Εάν η (σ.σ. Πισπιρίγκου) είχε νοσηλευτεί μετά από κάποιο χωρισμό, από το δεύτερο αμόρε της, και μετά την απόπειρα αυτοκτονίας σε κάποια ιδιωτική ψυχιατρική κλινική στην Πάτρα. Ας το ψάξουν κι αυτό, δεν φέρνει πίσω τα παιδιά, αλλά θα δώσει μια εικόνα για τον «άνθρωπο» - γυναίκα – μάνα».

Τέλος σχετικά με το αν η κατηγορούμενη είχε την κάλυψη κάποιου, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν αποκλείω την κάλυψη από κάποιο άτομο του στενού της περιβάλλοντος. Πιστεύω θα διερευνηθεί. Θα πρέπει να ψαχτεί από πού αγόρασε το δηλητήριο την κεταμίνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερινόπουλος, Πισπιρίγκου, Αστυνομικοί,katerinopoulos, pispirigkou, astynomikoi