Αστυνομικές πηγές: Σε 20 λεπτά επήλθε ο θάνατος της Τζωρτζίνας από την μεγάλη δόση κεταμίνης

Καταιγισμός εξελίξεων για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Πιθανή η εκταφή των άλλων δύο κοριτσιών για ένα νέο κύκλο ερευνών.Σε λιγότερα από 20 λεπτά μπορούσε να προκαλέσει το θάνατό της Τζωρτζίνας, η μεγάλη ποσότητα κεταμίνης που «έδειξαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις του 9χρονου κοριτσιού από την Πάτρα. Το κρίσιμο χρονικό…

Εισαγγελέας: «Aν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους»

Εντωμεταξύ, συγκλονίζει το σκεπτικό του εισαγγελέα, με βάση το οποίο ζήτησε το ένταλμα σύλληψης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών και προϊστάμενος της Ποινικής Δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος ζήτησε από την ανακρίτρια ένταλμα σύλληψης, με το σκεπτικό ότι, «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αστυνομική πηγή είπε στο iEidiseis ότι, μόνο η μητέρα θα μπορούσε να δώσει το δηλητήριο στο άτυχο παιδάκι και μάλιστα αυτό έγινε στο νοσοκομείο, όπου ήταν πολλές ώρες μόνη της μαζί του.

Η δικογραφία, που σχηματίστηκε εναντίον της, δεν περιέχει ομολογία της, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θα συναντηθούν μαζί της απόψε, που θα διανυκτερεύσει στη ΓΑΔΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της Ρούλας

«Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της».

{https://twitter.com/hellenicpolice/status/1509206746681720834}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστυνομικές, Τζωρτζίνας, Κεταμίνης,astynomikes, tzortzinas, ketaminis