Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την ποινική δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου (βίντεο)

Σαστισμένος φάνηκε ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της είδησης ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της κόρης τους Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη πριν λίγο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας μετά την αποκάλυψη ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας βρέθηκε η ουσία κεταμίνη. Μάλιστα, νωρίτερα ο εισαγγελέας προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των

θανάτων των παιδιών να είναι ραγδαίες.

Η πρώτη αντίδραση Δασκαλάκη

Η πρώτη αντίδραση του τραγικού πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, που πέθαναν σε διάστημα περίπου τριών χρόνων μιλώντας στον Alpha ήταν:

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

-Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

Όχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, όπου επικρατεί «λαοθάλασσα». Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε για την Αθήνα, συνοδεία αστυνομικών περίπου στις 17:30.

Έξω από το σπίτι οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τη δολοφονία - πλέον - της Τζωρτζίνας με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ιριδας δηλαδή, να ερευνώνται εξονυχιστικά πλέον.

{https://youtu.be/zvZXajhnSdI}

Ξέσπασε η πρώην πεθερά Μάνου Δασκαλάκη

Αναβρασμός επικρατεί στη γειτονιά της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, ύστερα από την προσαγωγή της με ένα μαύρο τζιπ στην Αθήνα και στην ΓΑΔΑ. Σε βάρος της 33χρονης μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Έξω από το σπίτι της στην Πάτρα βρίσκεται το τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha όπου μίλησε η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη και η οποία ξέσπασε στην κάμερα.

«Είμαι πάρα πολύ συγκλονισμένη, κράταγα μια μικρή ελπίδα ότι ίσως δεν είναι αυτή η υπεύθυνη για τον φόνο των παιδιών. Νιώθω ως μητέρα αποτυχημένη που δεν έκανα αυτό που πρέπει για τη δικαίωση του παιδιού μου πριν δέκα χρόνια ίσως σήμερα να ζούσαν τα τρία παιδιά. Λυπάμαι πάρα πολύ. Ζητάω από τον Μάνο να βγει τώρα να τοποθετηθεί, να μας εξηγήσει ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος, να πληγώνει γυναίκες, ψυχές και να φεύγει; Ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτή τη ζωή;» ξέσπασε η γυναίκα στην κάμερα του Alpha.

{https://youtu.be/pBc_EIlipNw}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Μάνου Δασκαλάκη, Ρούλας Πισπιρίγκου,patra, manou daskalaki, roulas pispirigkou