Καλλιθέα: Ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού για την παράσυρση της 12χρονης

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του οδηγού που παρέσυρε τη 12χρονη στην Καλλιθέα.

Κατηγορίες για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 32χρονου οδηγού που συνελήφθη για το δυστύχημα στην Καλλιθέα με θύμα 12χρονο κορίτσι.

Ειδικότερα, στην άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος και του πλημμελήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια προχώρησε η εισαγγελία της Αθήνας

σε βάρος ενός 32χρονου οδηγού που παρέσυρε θανάσιμα τη 12χρονη μαθήτρια στην Καλλιθέα.

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό κορίτσι παρασύρθηκε χθες από αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης στην Καλλιθέα.

Η 12χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, επί μία ώρα, τελικά το 12χρονο κορίτσι υπέκυψε. Ο 32χρονος οδηγός συνελήφθη.

Ερευνώνται οι συνθήκες

Πάντως, οι ακριβείς συνθήκες για τη φονική παράσυρση του 12χρονου κοριτσιού στην Καλλιθέα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες. Η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες για το τροχαίο ενώ έχουν ακουστεί μαρτυρίες χαρακτηρίζουν επικίνδυνο το συγκεκριμένο σημείο.

Λέγεται ότι η 12χρονη, μαζί με ένα άλλο άτομο, βρισκόταν πάνω στο διάζωμα στην κάθοδο της Θησέως και προσπαθούσε να περάσει απέναντι το δρόμο, όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητο.

Μαρτυρίες για πρόβλημα στην φωτοσήμανση, κοντά στο σημείο όπου παρασύρθηκε η 12χρονη μαθήτρια στην Καλλιθέα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πρόβλημα στη φωτοσήμανση, κοντά στο σημείο όπου 12χρονη μαθήτρια παρασύρθηκε θανάσιμα από όχημα, στην Καλλιθέα, κατέδειξαν επιτόπιο ρεπορτάζ καθώς και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

#ΚΑΛΛΙΘΕΑ #ΠΟΙΝΙΚΗ_ΔΙΩΞΗ #ΟΔΗΓΟΣ #ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ #ΜΑΘΗΤΡΙΑ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα