Κακοκαιρία: «Τρέμω από το κρύο, φοβάμαι ότι θα πεθάνω», σπαρακτική έκκληση 75χρονου που εγκλωβίστηκε (βίντεο)

Ο 75χρονος βρίσκεται μαζί με έναν συνεπιβάτη στο όχημά του, εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό και με σοβαρά προβλήματα υγείας από τις 11:30 το πρωί της Δευτέρας.

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό έως το πρωί της Τρίτης.

Ένας 75χρονος μιλώντας ΣΚΑΪ, από όπου και απηύθυνε έκκληση για άμεση βοήθεια, ανέφερε ότι κανένας δεν έφτασε στο σημείο για να τους βοηθήσει χιλιάδες εγκλωβισμένους.

«Ντρέπομαι και λυπάμαι για την παιδεία του Πρωθυπουργού και των υπουργών» , δήλωσε και με τρεμάμενη φωνή, είπε ότι φοβάται πως θα

πεθάνει.

Έκανε έκκληση προς το κράτος να «δείξει έλεος» σε όλους όσοι βρίσκονται ακινητοποιημένοι στο σημείο, με τα καύσιμα να εξαντλούνται, χωρίς θέρμανση και τρόφιμα, ενώ πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους και απειλείται η ζωή τους.

"Σας παρακαλώ, πείτε τους να δείξουν έλεος " , ήταν τα λόγια του.

Λίγο αργότερα, στον ΣΚΑΪ μίλησε και η κόρη του συνεπιβάτη του 75χρονου εγκλωβισμένου, κάνοντας κι εκείνη έκκληση για βοήθεια.

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και απεγκλώβισε τον 75χρονο με τον 79χρονο συνεπιβάτη του. «Αν δεν ήσασταν εσείς θα πεθάνει», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα