Ηθικό φάουλ Ρωμανού - Τι είπε για τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

Σε μία άκρως κυνική δήλωση προχώρησε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή 57 άνθρωποι.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, εκστόμισε μία αδιανόητη για άνθρωπο της επικοινωνίας φράση το νόημα της οποίας είναι ότι «βαρεθήκαμε να λέμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη».

«Ξεκινώ με το αυτονόητο που έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες, τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» ήταν τα ακριβή λόγια του κ. Νίκου Ρωμανού.

{https://twitter.com/ZagorisiosGR/status/1634296876630433797?s=20}

«Εκφράστηκα με λάθος τρόπο»

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο κ. Ρωμανός αναγνωρίζοντας το λεκτικό του λάθος, επανήλθε με νέα ανάρτησή του στο Twitter μέσω του οποίου έδωσε και τις σχετικές διευκρινήσεις.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή το ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε τα εξής: «Όταν κάνουμε μια λεκτική αστοχία πρέπει να την αναγνωρίζουμε χωρίς αστερίσκους - πολύ περισσότερο σε τέτοιες τραγικές & φορτισμένες στιγμές. Στην προσπάθειά μου να τονίσω αυτό που ένιωθα ως «το ελάχιστο που οφείλουμε» στις οικογένειες των θυμάτων, το εξέφρασα με εσφαλμένο τρόπο».

{https://twitter.com/NickRomanos/status/1634318031227695113?s=20}

Σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Ρωμανός ανέφερε επίσης πως: «Είναι προφανές ότι ούτε βαρεθήκαμε, ούτε θα βαρεθούμε ποτέ, γιατί τα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες των θυμάτων στην τραγωδία των Τεμπών είναι ειλικρινή & ανυπόκριτα. Από καρδιάς συγγνώμη για αυτή τη λεκτική αστοχία εν τη ρύμη του λόγου.»

{https://twitter.com/NickRomanos/status/1634318034415370242?s=20}

#ΝΙΚΟΣ_ΡΩΜΑΝΟΣ #ΤΕΜΠΗ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηθικό, Ρωμανού -,ithiko, romanou -