Θεοδωρικάκος για Βαρουφάκη: Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν δεν βολεύει κάποιους

Στη επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, αναφέρεται σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, λέγοντας, ότι οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία.

Στη σύλληψη ενός 17χρονου έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό άλλων δύο δραστών που έχουν ταυτοποιηθεί. Πριν από λίγο έκανε ανάρτηση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες της επίθεσης στον Προεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…».

{https://twitter.com/theodorikakosp/status/1634547017492865024?s=20}

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε το προσωπικό του Ευαγγελισμού όπου διεκομίσθη μετά το περιστατικό. Επίσης, δηλώνει ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν δεν ήταν αναρχικοί ή μέλη κάποιου κινήματος.

«Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει» σημειώνει ο Γ. Βαρουφάκης.

«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!».

{https://twitter.com/yanisvaroufakis/status/1634376416019075073?s=20}

#ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΔΡΑΣΤΕΣ #ΓΙΑΝΗΣ_ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεοδωρικάκος, Βαρουφάκη, Αυτή,theodorikakos, varoufaki, afti