Ηράκλειο: Έβλεπε live τη διάρρηξη της επιχείρησής του από το κινητό

Οι αρχές αναζητούν τους άγνωστες διαρρήκτες στο υποκατάστημα μονάδας παραγωγής ζωοτροφών. Ο επιχειρηματίας έβλεπε live την διάρρηξη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων δραστών οι οποίοι κατάφεραν να εισβάλλουν στο λογιστήριο Μονάδας Παραγωγής Ζωοτροφών στην περιοχή των Μαλάδων στο Ηράκλειο

και να αρπάξουν τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Η διάρρηξη, σύμφωνα με το cretalive, καταγγέλθηκε προχθές από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ποσό που οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν είναι μεγάλο.

Οι διαρρήκτες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έσπασαν με λοστό την κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος και στη συνέχεια εισέβαλαν στον χώρο του λογιστηρίου, άρπαξαν τα χρήματα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τις κινήσεις των διαρρηκτών και το υλικό βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ για αξιοποίηση. Τις κινήσεις τους παρακολουθούσε, ανήμπορος να αντιδράσει, “ζωντανά” από το κινητό του, μέσα από κάμερα ασφαλείας, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

#ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ #ΔΙΑΡΡΗΞΗ #ΚΛΟΠΗ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΚΡΗΤΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα