Ιπποκράτειο για τον φοιτητή στο ΑΠΘ: «Δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα από το ακουόγραμμα», η κατάσταση της υγείας του

Δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα κατά το ακουόγραμμα στο οποίο υποβλήθηκε ο τραυματίας φοιτητής στα σημερινά επεισόδια του ΑΠΘ.

Αυτό βγαίνει από το «Ιπποκράτειο», που γνωστοποίησε πριν από λίγο ότι ο 20χρονος φοιτητής διακομίσθηκε μέσω του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, νωρίς το μεσημέρι (13:00μμ).

Όπως

τονίζεται στην ανακοίνωση, ο φοιτητής έφερε «θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αυτί, εμβοές και ζάλη» και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έφυγε από το νοσοκομείο.

Πληροφορία ότι είχε χάσει την ακοή του

Από το νοσοκομείο δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα ότι ο 20χρονος είχε χάσει την ακοή του από κροτίδα που έπεσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Χαρακτηριστικά, από το «Ιπποκράτειο» τονίζονται τα εξής: «Έγινε εκτίμηση από ΩΡΛ και συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

«Ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το Γ.Ν Παπανικολάου.

»Τέλος εκτιμήθηκε από τους Νευροχειρουργούς, έγινε και αξονική εγκεφάλου, από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα. Εξήλθε από το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή».

#ΦΟΙΤΗΤΗΣ #ΑΚΟΗ #ΑΠΘ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ #ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα