Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ στον Τάκη Θεοδωρικάκο, «η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους»

Η έρευνα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί «μέχρι να βρεθούν οι δράστες και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα», τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά τη συνάντηση της χήρας του δημοσιογράφου με τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, χήρα του δημοσιογράφου που έπεσε νεκρός από ενέδρα θανάτου που του έστησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του τον Απρίλιο του 2021, συναντήθηκε με τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο.

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε πρόσφατα η χήρα Καραϊβάζ, στην οποία

εξέφρασε το μεγάλο της παράπονο, καθώς ακόμα δεν έχει υπάρξει πρόοδος στις έρευνες αναφορικά με τους δολοφόνους του δημοσιογράφου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε διαμηνύσει πως «μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας και να συναντήσει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί».

Σήμερα λοιπόν η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ μετέβη στην Κατεχάκη όπου έγινε η συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Μετά τη συνάντηση, κύκλοι του υπουργείου σχολίασαν χαρακτηριστικά: «Η εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι μία, πάγια και ξεκάθαρη: Καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη.

»Η ίδια εντολή ισχύει, προφανώς, και για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας. Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία.

»Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες. Όσος καιρός και να περάσει. Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης».

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΑΡΑΙΒΑΖ #ΧΗΡΑ #ΣΥΖΥΓΟΣ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ #ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ__ΤΟΥ_ΠΟΛΙΤΗ #ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα