Η Alpina BMW XB7 υπόσχεται εκρηκτικές επιδόσεις

Δυναμική οδήγηση, εκρηκτικές επιδόσεις, πολυτέλεια και άνεση, υπόσχεται η νέα BMW ALPINA XB7.

Επωφελείται από μια σειρά από ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητήρα νέας γενιάς, μιας ακόμα πιο προοδευτικής σχεδίασης και αναβαθμίσεις στον τομέα της υποβοήθησης οδήγησης και στη συνδεσιμότητα. Ο νέος V8 4,4 λίτρων ALPINA με ήπια υβριδική τεχνολογία BMW αποδίδει τώρα 630 ίππους (18 ίππους πάνω από την προηγούμενη γενιά)

και 59,8 χλγμ. ροπής, τοποθετώντας το XB7 μεταξύ των οχημάτων Sports Activity με τις υψηλότερες επιδόσεις στον κόσμο.

Ο κινητήρας V8 με διπλό στροβιλοσυμπιεστή προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις οδήγησης: το πολυτελές 7θέσιο SAV επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9΄΄.

Η τελευταία γενιά μετάδοσης με ενσωματωμένη ήπια υβριδική τεχνολογία 48 volt προσφέρει άνεση και απόδοση σε υψηλότερα επίπεδα. Το αυτόματο κιβώτιο σπορ 8 ταχυτήτων με τα paddles αλλαγής ταχυτήτων ανταποκρίνεται εντός χιλιοστών του δευτερολέπτου στις απαιτήσεις του οδηγού. Ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο μετάδοσης κίνησης και μετάδοσης, το 8-τάχυτο Sport Automatic Transmission προσφέρει άμεση αλλαγή ταχυτήτων και δυνατότητα εκτέλεσης αλλαγών σε κλάσματα δευτερολέπτου, που σημαίνει ότι η ισχύς παρέχεται αβίαστα και ακαριαία ανά πάσα στιγμή, ανακοίνωσε η μάρκα.

Την αποτελεσματική κατανομή της ροπής εγγυάται το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης xDrive και το ηλεκτρονικά μεταβλητό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον πίσω άξονα. Αυτό βελτιώνει την πρόσφυση κατά τη δυναμική οδήγηση, διασφαλίζοντας ότι ελαχιστοποιούνται οι απώλειες λόγω ολίσθησης και ότι η ροπή κατανέμεται αποτελεσματικά στον τροχό με το μεγαλύτερο κράτημα ανά πάσα στιγμή. Ο βαθμός κλειδώματος ρυθμίζεται συνεχώς και ενεργά ανάλογα με την ταχύτητα του τροχού, τους συντελεστές τριβής και τη γωνία διεύθυνσης μεταξύ άλλων παραγόντων. Η συμπεριφορά του διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης είναι ειδικά βαθμονομημένη για να ταιριάζει στον δυναμικό χαρακτήρα της BMW ALPINA XB7 και λειτουργεί σε συνδυασμό με τα άλλα συστήματα ευστάθειας οδήγησης.

{https://www.youtube.com/watch?v=gLbPz333wls}

#BMW
Keywords
Τυχαία Θέματα