Γιώργος Τσίπρας vs ΝΔ για 120 δόσεις: «Εμείς δεν μοιράζουμε καθρεφτάκια σε ιθαγενείς»

Ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής και πρώην διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία μετά την ΠΝΠ ου εξέδωσε η κυβέερνηση για τις 120 δόσεις και την ένταξη και των νομικών προσώπων

Σκληρή δήλωση κατά της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο πρώην διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Τσίπρας

σχετικά με τις τελευταίες αλλαγές που έκανε η κυβέρνηση για την ρύθμιση των 210 δόσεων.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τσίπρα αναφέρει: Σύμφωνα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, το περιεχόμενο της οποίας ανακοίνωσε η γενική γραμματεία Πρωθυπουργού, η κυβέρνηση προχωρά σε ρύθμιση 120 δόσεων και για τις επιχειρήσεις.

Η νέα ρύθμιση:

-θα καλύπτει την πραγματική δυνατότητα αποπληρωμής επιχειρήσεων που στερούνταν ρευστότητας και δεν μπορούσαν να πληρώσουν σε 24 ή 36 δόσεις.

-τις περιπτώσεις επιχειρήσεων που έχουν μεν την οριακή δυνατότητα να πληρώνουν αλλά χρειάζονται τόνωση ρευστότητας

και

-την ανάγκη ρύθμισης οφειλών προσώπων που βαρύνονται με χρέη επιχειρήσεων που έχουν κλείσει.

Παράλληλα, αυτές τις μέρες, με Υπουργική Απόφαση η κυβέρνηση προχωρά στην εφαρμογή ψηφισμένου Νόμου για την άμεση αποδέσμευση κατασχεμένων λογαριασμών πάνω από το ακατάσχετο όριο των 1250 ευρώ με μερική άρση του κατασχεμένου λογαριασμού τους σε ύφος τριπλάσιο (και σε περιπτώσεις τετραπλάσιο) με τις δόσεις που δίνονται στο πλαίσιο των 120 δόσεων.

Η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα έχει πρόγραμμα που ανακουφίζει τον λαό και την αγορά.

Η ΝΔ μοιράζει καθρεφτάκια σε ιθαγενείς

Keywords
Τυχαία Θέματα