Γιατί θα αναβληθεί η πρεμιέρα του Survivor

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να αρχίσει ο νέος κύκλος του Survivor, με την πρεμιέρα του reality να καθυστερεί. Ο λόγος της αργοπορημένης έναρξης.

Το Survivor είναι το μεγάλο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Μετά την κακή πορεία του Big Brother, οι άνθρωποι του καναλιού έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Survivor,

με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ψάχνει πώς θα γεμίσει τη λίστα με τους Έλληνες celebrities, αλλά και το πώς θα σχηματιστεί γενικά η λίστα με τους Διάσημους και τους Μαχητές του φετινού κύκλου.

Παρά το ότι όλα έδειχναν πως το Survivor θα κάνει πρεμιέρα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, όπως και πέρυσι (27 Δεκεμβρίου), φέτος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αυτό θα αλλάξει και η πρεμιέρα του Survivor θα πάρει αναβολή για μερικές ημέρες, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις τηλεοράσεις μετά την αρχή του νέου έτους.

Αυτό θα γίνει για δύο λόγους. Φέτος Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά πέφτουν Σαββατοκύριακο (συνήθως το Survivor κάνει πρεμιέρα Κυριακή), ενώ η παραγωγή του The Voice θα πάει να δουλέψει για το Survivor.

Οπότε, θέλουν και οι εργαζόμενοι μερικές ημέρες να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση διάσημων παικτών, με τρεις να λένε το «ναι» και άλλους τόσους να αρνούνται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα, Γιώργος Ανατολάκης, Χρήστος Νέζος και Χρήστος Χολίδης είπαν «όχι» στην πρόταση του Ατζούν για το νέο Survivor, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις για την συμμετοχή τους βρίσκονται οι Χρήστος Βολικάκης, Χάρης Συντζάκης και Πέτρος Ίμβριος.

Keywords
Τυχαία Θέματα