Γιατί μπήκαν στον «πάγο» τα νέα μέτρα για την επιστροφή από νησιά

Στον πάγο μπαίνουν τα νέα μέτρα για την επιστροφή πολιτών από τα νησιά. Ενώ ήταν γνωστό ότι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να επιστρέψουν με rapid test από το νησί που βρίσκονται για διακοπές, το απόγευμα ο Χαρδαλιάς προχώρησε σε ισχυρή σύσταση για επιστροφή με self test.

Ωστόσο, πως

φτάσαμε από τα rapid test στην ισχυρή σύσταση self test; Καταρχάς, να τονίσουμε ότι και το μέτρο με τα self test δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη. Πόσο μάλλον για τα rapid test, καθώς τα περισσότερα νησιά της χώρας είναι μικρά και δεν έχουν τις υποδομές και άρα τα διαγνωστικά κέντρα έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να πάνε για rapid test.

Ακόμα και αν υπάρχουν διαγνωστικά κέντρα στα λεγόμενα δημοφιλή νησιά, οι τουρίστες θα πρέπει να βρουν διαθέσιμο ραντεβού για rapid test. Δεδομένου ότι οι τουρίστες στα δημοφιλή νησιά είναι χιλιάδες και τα διαγνωστικά κέντρα (αν υπ΄΄αρχουν) λίγα, το ενδεχόμενο ένας ταξιδιώτης να... ξεμείνει στο νησί μέχρι να βρει ραντεβού για rapid test, είναι μεγάλο.

Επιπλέον, η πιθανότητα να υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε κάθε νησί για διαγνωστικούς ελέγχους δεν συγκεντρώνει καμία πιθανότητα, καθώς δεν υπάρχει στον Οργανισμό τέτοια δυναμική.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην ισχυρή σύσταση για self test. Και γι' αυτό το μέτρο ωστόσο χρειάζεται προγραμματισμός καθώς τα φαρμακεία των νησιών θα πρέπει να έχουν... κάβα διαγνωστικών τεστ για να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των τουριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα