Γερμανία: Αποχωρεί ο Χορν απ’ την Κολωνία έπειτα από 21 χρόνια στην ομάδα

Ο γκολκίπερ Τίμο Χορν θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι απ’ την Κολωνία έπειτα από 21 χρόνια στον σύλλογο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Bundesliga την Πέμπτη (27/4).

Το συμβόλαιο του 29χρονου τερματοφύλακα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και δεν θα ανανεωθεί, μετά την επιθυμία του Χορν να αναζητήσει

μία ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ξανά φανέλα βασικού. Κάτι που έχει... χάσει πλέον στην Κολονία απ’ την στιγμή που σταθεροποιήθηκε κάτω απ’ τα δοκάρια της ο Μάρβιν Σβάμπε.

Ο Χορ εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Κολονίας το 2002 σε ηλικία 9 ετών και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα δέκα χρόνια μετά (2012).

Συνολικά μετράει 329 επίσημους αγώνες με τη φανέλα της Κολονίας. «Το να αποτελώ για τόσα χρόνια μέλος αυτή της ομάδας και να κάνω μαζί της όλα όσα έκανα, με κάνει πολύ περήφανο» τόνισε ο Χορν σε επίσημη δήλωσή του συμπληρώνοντας πως «...ο στόχος μου όμως είναι να παίζω κάθε εβδομάδα και να είμαι εκεί για την ομάδα μου».

Ο Χορν θα γίνει ο δεύτερος «παλιός» της γερμανικής ομάδας που θα φύγει το καλοκαίρι απ’ την Κολονία, καθώς ο αρχηγός Γιόνας Χέκτορ έχει ήδη ενημερώσει πως θα αποσυρθεί απ’ το ποδόσφαιρο μετά τη λήξη της σεζόν».

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΚΟΛΩΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερμανία, Αποχωρεί, Χορν ’, Κολωνία,germania, apochorei, chorn ’, kolonia