Φρίκη σε εργοστάσιο σκουπιδιών στα Χανιά: Πού διαμελίστηκε ο άνδρας, το στοιχείο «κλειδί» που ψάχνει η ΕΛΑΣ

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι τρεις εργαζόμενοι που αντίκρισαν την σακούλα με το ανθρώπινο κεφάλι στον ιμάντα διαλογής απορριμάτων σε εργοστάσιο των Χανίων.

Νέες πληροφορίες ρίχνουν «φως» στην υπόθεση με το μακάβριο εύρημα στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων.

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων μελών του σώματος του άνδρα που βρέθηκε διαμελισμένος το απόγευμα της Τρίτης, οι Αρχές έχουν πλέον

κατορθώσει να εντοπίσουν από πού προήλθε ο μπλε κάδος που περιείχε το κρανίο, τα πόδια και τα σπλάχνα του μέσα σε ξεχωριστές σακούλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το απορριμματοφόρο ήρθε από το Ρέθυμνο στα Χανιά και από εκεί κατέληξε στα χέρια των σοκαρισμένων εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ που βρήκαν την σακούλα με το ανθρώπινο κρανίο.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης, η υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα πόδια που βρέθηκαν. Στο εργοστάσιο κλήθηκε, παράλληλα, ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος: Το κρανίο, σύμφωνα με την εκτίμηση, φέρεται να ανήκει σε άνδρα Ασιατικής καταγωγής - μεταξύ 30 και 40 ετών - ο οποίος ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Το σημείο «κλειδί» στην υπόθεση

Οι Αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση θεωρούν ως δεδομένο ότι τα υπόλοιπα μέλη του – προς το παρόν – αγνώστου ταυτότητας άντρα, θα έχουν διαμοιραστεί σε άλλες σακούλες.

Σημείο «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης αποτελεί η ανεύρεση των χεριών του, προκειμένου να γίνει δυνατή η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πάντως, η εξιχνίαση του εγκλήματος θεωρείται ιδιαίτερης δυσκολίας λόγω της κλειστής κοινότητας των αλλοδαπών ασιατικής καταγωγής στους οποίους αναμένεται να στραφούν οι έρευνες των διωκτικών αρχών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις αστυνομικές αρχές δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

#ΧΑΝΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΕΛΑΣ #ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ #ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ_ΟΡΓΑΝΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΚΕΦΑΛΙ #ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ #ΚΑΔΟΣ_ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα