«Σαν μάνα μου στο λέω, πρέπει να φύγεις»: Η δραματική έκκληση αστυνομικού σε κάτοικο να φύγει από το σπίτι

Μια ανάσα πριν από την περιοχή Κανδήλι στα Μέγαρα βρίσκεται η φωτιά, ενώ νωρίτερα εστάλη μήνυμα του 112 οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Μια πνοή πριν από την περιοχή Κανδήλι στα Μέγαρα μαίνεται η φωτιά, ενώ νωρίτερα οι κάτοικοι αυτής της περιοχής έλαβαν μήνυμα του 112, προκειμένου να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Την ίδια ώρα στην περιοχή είναι σε εξέλιξη η εκκένωση των κατοίκων με τις δυνάμεις της αστυνομίας να προσπαθούν να πείσουν τους κατοίκους που είναι απρόθυμοι να εγακαταλείψουν τα σπίτια τους να απομακρυνθούν, επισημαίνοντας τον κίνδυνο

που διατρέχουν.

Η κάμερα του ΣΚΑΙ κατέγραψε ένα συγκινητικό περιστατικό σε ένα σπίτι.

Μια γυναίκα με τον γιο της προφανώς δεν θέλουν να αφήσουν το σπίτι τους. Στο σημείο βρίσκονται τέσσερις αστυνομικοί και προσπαθούν να πείσουν μία γυναίκα να φύγει.

Αρχικά φαίνεται η γυναίκα να μιλά, μαζί με τον γιο της, στους αστυνομικούς.

Κάποια στιγμή ακούγεται ο αστυνομικός να λέει: «Στο λέω σα μάνα μου, πρέπει να φύγεις» και συνεχίζει λέγοντας: «Η φωτιά έχει φτάσει πολύ χαμηλά».

Ο γιος της γυναίκας της λέει «έλα μάνα να φύγουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε».

Τελικά η μητέρα με τον γιο της απομακρύνθηκαν με το όχημά τους από το σημείο έχοντας βάλει στο ΙΧ και τα αυτοκίνητά τους.

#ΦΩΤΙΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΕΚΚΛΗΣΗ #ΣΠΙΤΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα