Φωτιά σε ξενοδοχείο στην Σκωτία: Τρείς νεκροί και έντεκα τραυματίες, εκκενώθηκε η περιοχή

Τρεις άνθρωποι και ένας σκύλος έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο του Περθ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων 21 πληρωμάτων ασθενοφόρων και εννέα πυροσβεστικών οχημάτων, κλήθηκαν στο New County Hotel στο County Place λίγο μετά τις 5 το πρωί.

Η Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία της Σκωτίας δήλωσε ότι τρεις άνθρωποι και ένας σκύλος έχασαν τη

ζωή τους.

Οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν και η αστυνομία απέκλεισε τον δρόμο, προτρέποντας το κοινό να αποφύγει την περιοχή.

Η Πυροσβεστική και Διάσωση της Σκωτίας δήλωσε ότι το περιστατικό ήταν "πολύ περίπλοκο και δύσκολο".

Η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι 11 άτομα έλαβαν μικροτραυματισμούς στον τόπο του συμβάντος, αλλά κανένας δεν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.

Ο τοπικός βουλευτής και αναπληρωτής πρώτος υπουργός John Swinney δήλωσε στο Twitter: "Ανησυχώ πολύ όταν ακούω αυτά τα νέα και ελπίζω ότι όλοι είναι ασφαλείς. Ευγνώμονες ευχαριστίες, όπως πάντα, στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τις ενέργειές τους".

{https://twitter.com/JohnSwinney/status/1609838616808759296?}

Μετά την είδηση των θανάτων, ο κ. Swinney έγραψε: "Συγκλονιστικά νέα που αναδύονται από το Περθ σήμερα το πρωί. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσους επηρεάζονται από αυτή την τραγωδία".

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου του Περθ και Κίνρος, δημοτικός σύμβουλος Eric Drysdale, προειδοποίησε τα μέλη του κοινού ότι πρόκειται για ένα "πολύ σοβαρό περιστατικό".

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής και Διασωστικής Υπηρεσίας της Σκωτίας δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή παρευρισκόμαστε μαζί με τους εταίρους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε πυρκαγιά σε εμπορικό κτίριο στο County Place στο Περθ.

"Ο έλεγχος επιχειρήσεων κινητοποίησε εννέα πυροσβεστικές συσκευές στο σημείο μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού στις 5.02 π.μ. τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου".

Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων της Σκωτίας: "Λάβαμε κλήση από την Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης της Σκωτίας για πυρκαγιά στο ξενοδοχείο New County Hotel στο Fife στις 5.05 π.μ..

"Ανταποκριθήκαμε με 21 μέσα, συμπεριλαμβανομένης της Ομάδας Ειδικών Επιχειρησιακών Πόρων, με το πρώτο μας μέσο να βρίσκεται στη σκηνή στις 5.12 π.μ.".

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο. Ζητείται από το κοινό να αποφύγει την περιοχή.

{https://youtu.be/MXQv099NK7c}

#ΣΚΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ #ΝΕΚΡΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιά, Σκωτία, Τρείς,fotia, skotia, treis