Εξαδάκτυλος: Αντίθετος με το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής επιδημιολόγων, ψήφισε ενάντια στο άνοιγμα των σχολείων, καθώς είναι αντίθετος με αυτή την απόφαση.

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, ο κύριος Εξαδάκτυλος, δηλώνει αντίθετος με το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου. Θεώρησε ακόμη πολύ σημαντικό

τα αποτελέσματα από την κινητικότητα που επέφερε η «χαλάρωση» των μέτρων στις γιορτές ώστε να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις. Συγκεκριμένα είπε, «Εφ' όσον υπάρξουν στοιχεία θα πρέπει η απόφαση αυτή να αναθεωρηθεί».

Σχετικά με το άνοιγμα του Click Away, ο πρόεδρος του ΠΙΣ υπενθύμισε πως, «Έχουμε ένα εθνικό σύστημα υγείας το οποίο είναι ακόμη επιβαρυμένο. Μας φοβίζουν ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος», ενώ άφησε την απόφαση για το αν θα ανοίξει ξανά το εμπόριο με τη μέθοδο Click Away στην επιτροπή.

Συμφώνησε ακόμη πως απαιτείται σταθερότητα και επιμονή στα μέτρα που λαμβάνονται κατά του κορονοϊού, ώστε να μην δυσανασχετούν οι πολίτες οι οποίοι φαίνεται να είναι μπερδεμένοι ως προς το τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα