Ένταση στο ΚΙΝΑΛ με Παπανδρέου για τις Πρέσπες

Σε νέα κρίση έχουν οδηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, οι σχέσεις της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή τη στάση του τελευταίου απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες, και μετά τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται

να τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της συμφωνίας, βρίσκονται σε εξέλιξη συνεχόμενες επικοινωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Φώφη Γεννηματά εμφανίζεται να πιέζει τον Γιώργο Παπανδρέου να μην προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του dikaiologitika.gr ο Γιώργος Παπανδρέου θα τοποθετηθεί, εφόσον εμμείνει στη θέση του, υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Σοσιαλιστική Διεθνής ήδη από τον περασμένο Ιούνιο έχει ταχθεί υπέρ της συμφωνίας και μάλιστα είχε εκδώσει θερμή ανακοίνωση, όπου τόνιζε μεταξύ άλλων “Τα κόμματα της σοσιαλιστικής οικογένειας είναι αφοσιωμένα στην ειρήνη και τη συνεργασία μεταξύ των λαών και των χωρών των Βαλκανίων” και κατέληγε πως “Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί μία μεγάλη ευκαιρία για ένα ασφαλές και ειρηνικό μέλλον για όλους. Μία ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα