«Σιγήν ιχθύος» για Παπανδρέου από το ΚΙΝ.ΑΛ

Χωρίς αντίδραση παραμένει το Κίνημα Αλλαγής στα ρεπορτάζ που φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου να είναι διατεθειμένος να κάνει και επίσημη δήλωση υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Του Τάσου Αδρασκέλα

Γεγονός που ερμηνεύεται είτε ως αμηχανία, είτε ως έλλειψης σαφούς εικόνας αναφορικά με τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Την ίδια ώρα πάντως που επίσημα το Κίνημα Αλλαγής δεν έχει πάρει θέση για το συγκεκριμένο

θέμα, στα social media χαμηλόβαθμα ως επί το πλείστον στελέχη, που πρόσκεινται στην πλειοψηφία τους στην Φώφη Γεννηματά, εξαπολύουν βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Γιώργου Παπανδρέου και στελεχών του. Τη μερίδα του λέοντος “εισπράττει” ο πρώην υπουργός και στενός του συνεργάτης, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες σε συνέντευξη του υποστήριξε πως η συμφωνία έχει πολύ θετικά σημεία: «Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολύ θετικά σημεία στη Συμφωνία των Πρεσπών. Πρέπει να τελειώσει το θέμα με τους γείτονες».

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισαν στοdikaiologitika.gr στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ., εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο Γιώργος Παπανδρέου τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα