Εκλογές 2019: Πόση είναι η προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες της 7ης Ιουλίου και τα exit polls (video)

Εκλογές 2019: Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία μέχρι στιγμής ενώ η προσέλευση των ψηφοφόρων εμφανίζεται αυξημένη. 

Εκλογές 2019: Οι κάλπες έχουν ανοίξει από τις 7 το πρωί και θα μείνουν ανοιχτές έως τις 7 το απόγευμα. Η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι αυξημένη σε σχέση με τις Ευρωεκλογές. 

Οι ψηφοφόροι, μάλιστα, είναι πρόθυμοι να απαντήσουν και στα exit polls που έχουν στηθεί σε πολλά σχολεία της χώρας με σκοπό το αποτέλεσμα

στις 19:00 να είναι όσο πιο έγκυρο γίνεται. 

Το Dikaiologitika News θα σας ενημερώσει αμέσως για το πρώτο exit poll που θα μεταδοθεί από τα τηλεοπτικά κανάλια στις 19:00 ακριβώς ενώ στις 20:00 θα σας ενημερώσουμε και για την εκτίμηση της ΕΡΤ

Σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, οι δημοσιογράφοι του Dikaiologitika News με συνεχή ρεπορτάζ από εκλογικά κέντρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα σας δίνουν πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων, θα σας μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις των υποψηφίων και όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Επίσης, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών θα μεταδίδουμε από τις 19:00 και μετά τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δείτε το Live Blogging για τις Εκλογές 2019

 

Keywords
Τυχαία Θέματα