Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Τι ώρα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νικητής της κάλπης

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Τι ώρα θα ξέρουμε τον νικητή της κάλπης για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Πότε θα έχουμε την πρώτη ασφαλή εκτίμηση από τα exit polls

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Λίγες ώρες έμειναν για να κλείσουν οι κάλπες και να βγουν τα πρώτα αποτελέσματα από τα exit polls.

Οι κάλπες μάλιστα πρόκειται να κλείσουν στις 7 το απόγευμα. 

Με το που κλείσουν οι κάλπες στις 19:00, θα μεταδοθεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς το κοινό exit poll ενώ η πρώτη εκτίμηση της Singular Logic για το εκλογικό αποτέλεσμα θα βγει δύο ώρες μετά, στις 21:00.

Οι ιθύνοντες της εταιρείας, μάλιστα, θεωρούν ότι μέχρι εκείνη την ώρα θα υπάρξει ασφαλής εκτίμηση και για τον αριθμό των εδρών που θα καταλάβει το κάθε κόμμα. Σημειώνεται ότι στο exit poll θα συμμετάσχει αυτή τη φορά και η ΕΡΤ.

To Dikaiologitika News, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θα μεταδώσει έγκυρα και έγκαιρα, όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019. Μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, οι δημοσιογράφοι του Dikaiologitika News με συνεχή ρεπορτάζ από εκλογικά κέντρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα σας δίνουν πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων, θα σας μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις των υποψηφίων και όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 19:00 το Dikaiologitika.gr θα μεταδώσει το exit poll 2019 των δημοκοπικών εταιρειών και αμέσως μετά θα σας μεταφέρουμε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης και όλο το πολιτικό παρασκήνιο.

Επίσης, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών θα μεταδίδουμε από τις 19:00 και μετά τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δείτε το Live Blogging για τις Εκλογές 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα