Έγκλημα στο Μοσχάτο: Υπεξαίρεσε έως και 2 εκατ. ευρώ, έφαγε ξύλο... και για την γυναίκα του

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στο Μοσχάτο, έπειτα και από την ομολογία της 47χρονης που πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 47χρονη η οποία έχει συλληφθεί για τον απαγχονισμό 50χρονου άνδρα στο Μοσχάτο.

Για την ώρα, οι πληροφορίες για το τι ακριβώς έχει συμβεί είναι συγκεχυμένες, καθώς η γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι της είχε «φάει» 200.000 ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους τσακώθηκαν και πήγε να τον

πνίξει με κορδόνι.

Στη συνέχεια, όμως, όπως ανέφερε, ο 50χρονος πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο, ενώ εκείνη έσπρωξε την καρέκλα στην οποία είχε ανεβεί το θύμα.

«Να κρεμαστείς με τόσα λεφτά που μου έφαγες», φέρεται να του είπε.

Πάντως, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτο άτομο στο συμβάν και να εξαφανίστηκε πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Το χρονικό του εγκήματος και το «παρελθόν» θύτη - θύματος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο θύμα και η θύτης φαίνεται να είχαν οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο στο Α.Τ. Καλλιθέας, λόγω οικονομικής διαφοράς.

Πιο συγκεκριμένα, η 47χρονη και κατηγορούμενη για αυτή την υπόθεση - που είναι υπάλληλος ανθοπωλείου σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας - φέρεται να έδωσε αρχικά 26 χιλιάδες ευρώ στον 50χρονο για επενδύσεις σε πετρελαιοειδή προϊόντα.

Στη συνέχεια η γυναίκα επειδή αποχώρισε από το ανθοπωλείο φαίνεται να ζήτησε το αρχικό κεφάλαι πίσω, με τον ασφαλιστή να επικαλείται προσωρινή δυσπραγία και να προτείνει να την βάλει μέτοχο σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Πράγματι η γυναίκα δέχθηκε την πρόταση του άντρα και έτσι επήλθε μία προσωρινή ηρεμία στις σχέσεις μεταξύ τους. Η 46χρονη, μάλιστα, επένδυσε - στη συνέχεια - άλλες 60 χιλιάδες ευρώ και συγγενικό της πρόσωπο άλλες 50 χιλιάδες ευρώ.

Φτάνοντας στο περασμένο Σάββατο, η 47χρονη μαζί με το συγγενικό της πρόσωπο και με δύο ακόμη άτομα φαίνεται να είχαν πάει στο γραφείο του 50χρονου στην Καλλιθέα και εκεί να υπήρξαν προστριβές με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων τους.

Τελικά, το περιστατικό έληξε με όλους τους μετέχοντες στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας και προοπτική μηνύσεων και υποσχέσεις να επιστραφούν τα χρήματα πίσω.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο στο οποίο η 47χρονη ρωτάει τους γείτονες για το σπίτι

Μέχρι και 25 υποθέσεις απάτης εντοπίζει η ΕΛΑΣ

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ακόμα 20 με 25 άτομα που έχουν εξαπατηθεί από τον 50χρονο ασφαλιστή.

Μάλιστα τα ποσά που έχουν χαθεί φέρεται να φθάνουν στο σύνολό τους το ένα ακόμα και τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, εις βάρος του 50χρονου άνδρα, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε υπάρξει κι άλλη μήνυση από εξαπατηθέντες για κάποια υπόθεση με αυτοκίνητα στο τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Παρασκευής.

Τον ξυλοκόπησαν επενδυτές για λεφτά που υπεξαίρεσε η γυναίκα του

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τέλος, το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί του 50χρονου στην Καλλιθέα, πήγαν άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν.

Όλα φαίνεται πως έχουν γίνει τις τελευταίες 10 ημέρες, καθώς η σύζυγος του 50χρονου, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, σήκωσε χρήματα κι έφυγε στην Αλβανία. Έτσι τα λεφτά που του είχαν δώσει για επένδυση έκαναν… φτερά.

Ο 50χρονος, φέρεται να ανέφερε σε κάποιους ότι «καταστραφήκαμε».

#ΜΟΣΧΑΤΟ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΣ #ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ #ΑΠΑΤΗ #ΝΕΚΡΟΣ #ΟΜΟΛΟΓΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Μοσχάτο, Υπεξαίρεσε,egklima, moschato, ypexairese