Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: "Ήθελε να πεθάνει" - Οι συνάδελφοι "σπάνε" τη σιωπή τους

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με τους συναδέλφους της να καταθέτουν ο ένας μετά τον άλλον

Σύμφωνα με μάρτυρα, η κακή ψυχολογική κατάσταση της Δώρας Ζέμπερη δεν συνδεόταν με κάποια υπόθεση που είχε αναλάβει αλλά με τον πρόσφατο θάνατο στενού της φίλου, τον τάφο του οποίου επισκεπτόταν καθημερινά στο νεκροταφείο που έμελε να χάσει τη ζωή της.

«Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και της λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της», της είπα να πάει σε έναν ειδικό...Εκείνη τότε μου είπε αναφερόμενη στο φίλο της που είχε φύγει από τη ζωή. «Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα

το στήριγμα μου» ανέφερε η μάρτυρας.

Ο μάρτυρας προσέθεσε ότι η θλίψη της Δώρας Ζέμπερη δεν είχε να κάνει με κάποια υπόθεση στην εργασία της:«Δεν είχα ακούσει ότι την απειλούσαν θεωρώ ότι θα είχε ενημερώσει τον προϊστάμενο της στην περίπτωση που είχε πρόβλημα.»

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι πήγαν να τον δηλητηριάσουν

Ο 58χρονος κατηγορουμένος είχε ισχυριστεί ότι την ημέρα της σύλληψης του υπάλληλος του μεταγωγών επιχείρησε να τον δηλητηριάσει. «Στην υπηρεσία μου δεν έγινε κάτι τέτοιο» είπε ο αστυνομικός απαντώντας με κατηγορηματικό τρόπο σε σχετική ερώτηση και συμπλήρωσε πως εκείνη την ημέρα ο 58χρονος επικοινωνούσε κανονικά και δεν είχε στερητικό σύνδρομο.

Η οργή του πατέρα

«Θα σε σκοτώσω [...] Αφήστε με να τον σκοτώσω», φώναζε προς τους αστυνομικού ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη.

Ο γενετιστής

Η υπεράσπιση επανέφερε το αίτημα να εξεταστεί ο γενετιστής ο οποίος, σε αντίθεση με τα εργαστήρια της αστυνομίας, εντοπίζει και τρίτο άτομο στον τόπο του εγκλήματος στο Β νεκροταφείο καθώς όπως ανέφερε ο συνήγος υπεράσπισης «το μόνο που συνδέει τον κατηγορούμενο με τη δολοφονία είναι μια χαρτοπετσέτα με αίμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα