Πολύς κόσμος και οδύνη για το τελευταίο «αντίο» στον Μάνο Αντώναρο

Πολύς κόσμος και οδύνη για το τελευταίο «αντίο» στον Μάνο Αντώναρο17.07.2018Πρόσωπα

Σε κλίμα οδύνης και παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε χθες στο Νεκροταφείο Καλλιθέας η κηδεία του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ηλικία 62 ετών

Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν τον εκλιπόντα, με τραγικές φιγούρες την ηλικιωμένη μητέρα του και τα δύο παιδιά του, καθώς και τον αδερφό του Ευάγγελο Αντώναρο, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Καραμανλή.

Αυτός,

μάλιστα, εκφώνησε τον επικήδειο, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι τώρα που θα ταφεί δίπλα στον πατέρα τους, τον σημαντικό σκιτσογράφο Αρχέλαο, θα κάνουν ένα φοβερό δίδυμο με την πένα και το πενάκι τους. Υποσχέθηκε, μάλιστα, ότι θα έχει τα παιδιά του αδελφού του σαν δικά του παιδιά.

Εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ, επικήδειο εκφώνησε η αντιπρόεδρος Αρια Αγάτσα. Τη μνήμη του Μάνου Αντώναρου τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα και Μάριος Γεωργιάδης, ο πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο πρώην εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης και ο πρώην γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Νίκος Καραχάλιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα