Δολοφονία Άλκη: «Κάθε ώρα που περνάει θα έχουμε εξελίξεις με τις συλλήψεις συνεργών» είπε ο Θεοδωρικάκος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού - ακόμη και εντός της ημέρας - προανήγγειλε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για σύλληψη μέχρι κι όλων των συνεργών του 23χρονου στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού άφησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ 101,3, ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε πως «κάθε ώρα που περνάει με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, θα έχουμε

σοβαρότατες εξελίξεις», καθώς «η ΕΛΑΣ έχει ακόμα περισσότερα δεδομένα».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «είναι χρέος τιμής να βρει η ΕΛΑΣ όλους τους δράστες, να αποδοθεί Δικαιοσύνη και η κοινωνία να γνωρίζει ότι η ΕΛΑΣ ξέρει και μπορεί και κάνει τη δουλειά της και λειτουργούν οι θεσμοί».

«Ήταν τραγική απώλεια ένα νέο παιδί, αξιόλογο, ένας 19χρονος φοιτητής, δεν υπήρχε κανένας λόγος να χάσει την ζωή του και να τον χάσουν οι γονείς τους… οφείλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη είναι στοίχημα για την ΕΛΑΣ να βρεθούν οι ένοχοι» τόνισε.

«Κρίσιμο θέμα η γρήγορη απονομή δικαιοσύνης»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε ακόμη στο ζήτημα των σημαντικών καθυστερήσεων στην απονομή δικαιοσύνης, καθώς - όπως σημείωσε - «ο συγκεκριμένος έχει δικαστήριο μπροστά του, το 2022 για βαρύ τραυματισμό που προκάλεσε προ 3 ετών».

«Είναι κρίσιμο θέμα για τη χώρα η γρήγορη απονομή δικαιοσύνης ελπίζω να συμβάλει η ιδία στη αυτοβελτίωσή της.

Τους τελευταίους μήνες η ΕΛΑΣ έχει εξαρθρώσει δεκάδες περιπτώσεις που φέρονται να συνδέονται με οπαδικούς συνδέσμους, δεν είναι οπαδοί, είναι χούλιγκαν», παρατήρησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σημείωσε, παράλληλα, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα αποτελέσει το εφαλτήριο για όλους μας, ώστε να κάνουμε αυτό πρέπει για την αντιμετώπιση φαινομένων οπαδικής βίας και χουλιγκανισμού.

Σύντομα, μάλιστα, πρόκειται να καλέσει τους αθλητικούς παράγοντες να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα