Δολοφονία Άλκη: «Έτυχε να έχω στην κατοχή μου τα κλειδιά του συνδέσμου», ισχυρίστηκε ο 23χρονος

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού δικάστηκε για πέντε αδικήματα στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά τα ευρήματα που εντόπισαν σε έφοδο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Εκδικάστηκε, πριν λίγη ώρα, στο Αυτόφωρο η δεύτερη δικογραφία σε βάρος του 23χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον Άλκη Καμπανό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessnews, το Δικάστηριο αποφάσισε την καταδίκη του με φυλάκιση 4 χρόνων και 3 μηνών - χωρίς αναστολή - καθώς και 2.200 ευρώ χρηματική ποινή.

Του επιβλήθηκε, ακόμη, απαγόρευση παρακολούθησης και

παρουσίας όλων των αθλητικών εκδηλώσεων για χρονικό διάστημα πέντε ετών, καθώς και υποχρεωτική παρουσία του δύο ώρες πριν και μετά από αθλητικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με αγώνες του ΠΑΟΚ στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται κοντά στον τόπο κατοικίας του.

«Δεν είμαι μέλος του συνδέσμου»

«Έτυχε να έχω στην κατοχή μου τα κλειδιά που ανοίγουν τις πόρτες του συνδέσμου», ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 23χρονος.

«Δεν έχω καμία σχέση με τα αντικείμενα που βρέθηκαν. Δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι πηγαίνουν στον συγκεκριμένο χώρο.

Εγώ πήγα με τους φίλους μου, δεν γνωρίζω επίσης ποιοι άλλοι έχουν κλειδιά, όπως δεν γνωρίζω ποιος μάζεψε όλα αυτά τα αντικείμενα που βρέθηκαν», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Έπειτα πρόσθεσε πως ο ίδιος είχε πρόσβαση στον χώρο και τυχαία βρήκε εκεί τα κλειδιά και τα πήρε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Άλκη, Έτυχε, 23χρονος,dolofonia alki, etyche, 23chronos