#Metoo: Σοκαριστική καταγγελία για κακοποίηση 4χρονου αγοριού από τον γιο της γυναίκας που τον πρόσεχε

Περιστατικά ακραίας ενδοοικογενειακής αλλά και έμφυλης βίας κατήγγειλε σήμερα η Σοφία Μπεκατώρου και το #Metoo.

Σοκάρει η νέα καταγγελία κακοποίησης ενός 4χρονου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα με παρουσία της Σοφίας Μπεκατώρου, το ευρωπαϊκό δίκτυο κατά της βίας παρουσίασε σήμερα Πέμπτη (3/2) την πλατφόρμα #Metoo, όπου ο καθένας μπορεί να καταγράψει τις εμπειρίες του ως θύμα κακοποίησης.

Σύμφωνα με το MEGA, στην πλατφόρμα αυτή έχουν καταγραφεί 208 περιπτώσεις κακοποίησης. Μέσα σε αυτές είναι και η ιστορία του 4χρονου αγοριού, συγκλόνισε.

Οι περιγραφές του πατέρα του αγοριού που έζησε αυτή την τραυματική εμπειρία έκαναν το κοινό στο Ζάππειο να ανατριχιάσει.

Πώς συνέβη

Όπως περιέγραψε ο πατέρας του αγοριού, το παιδί πρόσεχε μία 52χρονη τροφός όταν ο ίδιος και η γυναίκα του έλειπαν από το σπίτι.

Ωστόσο μετά από λίγο καιρό, παρατήρησαν αλλαγές στην συμπεριφορά του γιου τους και αμέσως κινητοποιήθηκαν βάζοντας στο σπίτι κάμερες.

Εκεί διαπίστωσαν δυστυχώς ότι το 4χρονο αγόρι κακοποιούσε ο φαντάρος γιος της 52χρονης γυναίκας που το πρόσεχε. Αυτό που αντίκρισαν δεν περιγράφεται με λέξεις, κατέθεσε στην πλατφόρμα ο πατέρας του.

Ο γιος της 52χρονης, που είχε προσληφθεί για να προσέχει το 4χρονο παιδί τους, έκανε τα στραβά μάτια όταν ο γιος της ασελγούσε στο αγόρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα