Διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό: Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των δραστών λίγο πριν την εκτέλεση

Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των εκτελεστών των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο έχει καταγραφεί λίγο πριν οι δράστες φτάσουν στην πολυκατοικία και «γαζώσουν» με σφαίρες τα δύο θύματά τους και παρουσιάστηκε από την ΕΡΤ.

Πρόκειται για όχημα το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή του Χαλανδρίου, τον Μάρτιο. Τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν για την διπλή δολοφονία δεν βρέθηκαν

εντός του οχήματος.

Η έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει για τον 38χρονο Β.Ρ., οδηγό του θωρακισμένου οχήματος και γνωστό ως «Ράμπο» ή «Ταξιτζή», ότι ήταν ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καθώς έφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα.

Όπως είχε μεταδώσει η ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Οι δράστες αρχικά φαίνεται ότι πυροβόλησαν δύο φορές τον κουνιάδο του. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση έφερε τραύματα στα πόδια, με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στη συνέχεια, οι δράστες κινήθηκαν προς το τζιπ. Όταν τους αντιλήφθηκε ο 38χρονος, ανέβασε το τζάμι, το οποίο ήταν θωρακισμένο κι έτσι δεν πέρασαν οι σφαίρες.

Στη συνέχεια όμως φαίνεται ότι άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και να τον πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής πολλές φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Διπλή, Κορυδαλλό, Βίντεο,dipli, korydallo, vinteo