Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Θύρα 13: Θα τους βάλω τις κουκούλες...

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου προχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος για όλα έγινα μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ του βόλεϊ και τη Θύρα 13, ζητώντας άμεση λύση

Λίγο μετά την απονομή του τροπαίου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στο κλειστό του Αγίου Θωμά όπου οι πράσινοι επικράτησαν στο χρυσό σετ, ένας φίλος

του Δημήτρη Γιαννακόπουλου χτυπήθηκε από 50 μαυροφορεμένους και έδωσε σήμερα έκτακτη συνέντευξη Τύπου για αυτό το λόγο.

«Τους ενδιαφέρει να είναι οι αρχι-νταβατζήδες του Παναθηναϊκού»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν έξαλλος με τη Θύρα 13 και τα χθεσινά επεισόδια ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Γιαννακόπουλο να αναφέρει πως σήμερα θα έπρεπε να είναι μια μέρα χαρούμενη και 50 κουκουλοφόροι μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν ένα Παναθηναϊκό που πάει σε όλα τα γήπεδα και στηρίζει την ομάδα και παρότι είναι φίλος του, είναι Παναθηναϊκός και ξεπέρασαν τα όρια.

«Δεν είμαι ρουφιάνος αλλά ξεπέρασαν τα όρια»

Στη συνέχεια ο DPG7000 είπε κάποια πράγματα που έγιναν από το 2012 και μετά τονίζοντας πως δεν είναι ρουφιάνος, αλλά οι συγκεκριμένοι οπαδοί ξεπέρασαν τα όρια. Τη συγκεκριμένη χρονιά (2012) του είχαν πει πως στο κομμάτι που κάθεται η Θύρα 13 στο μπάσκετ γίνονται ντου και δεν αφήνουν τους σεκιούριτι να πάνε εκεί.

Μου έλεγε ο πατέρας μου "ο κόσμος έχει δίκιο να τον ακούς" θα ήμουν ηλίθιος και αντιπαναθηναϊκός αν ήθελα να σπάσω την αλυσίδα του κόσμου που φέρνει μαζί με τη διοίκηση τα τρόπαια. Έχω κάτσει στο τραπέζι μαζί τους πολλές φορές δεν έχει γίνει κάτι παρά τις συζητήσεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε πως το 2012 είχε μια συνάντηση με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού και είχε ζητήσει δύο πράγματα. Το ένα ήταν να μην γίνονται επεισόδια και να μπει ασφάλεια και έβαλε νερό στο κρασί του και μετά η Θ.13 έβαλε δικούς της ανθρώπους εκεί αλλά μέχρι το τέλος είχανε βάλει παγκάρια για στήριξη και καλά του Ερασιτέχνης και τους είπε να το κόψουν γιατί δεν του άρεσε.

Σε έναν άλλο αγώνα είχαν βάλει έναν υπάλληλο της ΚΑΕ και τον βαράγανε και του μιλούσαν άσχημα. Όταν πήγα να τους ζητήσω γιατί το έκανα με προπηλάκισαν και εμένα και την οικογένειά μου! Θα μπορούσα να τους ισοπεδώσω με την ασφάλειά μου αλλά δεν τα έβαλα με τον απλό οπαδό και έφυγα από το γήπεδο

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στη συνέχεια ανέφερε πως όταν ξανά έκατσε στο τραπέζι μαζί τους ένα χρόνο μετά του έλεγαν ποιους θα πάρει στη δουλειά του και τι να κάνει στις επιχειρήσεις του. «Αυτοί θέλουν να το παίζουν νταβατζήδες του συλλόγου αναφέρονται σε εμένα με υποκοριστικά και μου λένε να πάω να κάνω παρέα με τον Αλαφούζο και τον Βαρδινογιάννη», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Θα σας βγάλω τις κουκούλες και θα σας τις βάλω στον κ...ο»

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού τόνισε πως θέλει να βρεθεί λύση αλλά δεν θα γίνει ρουφιάνος ούτε θα δείξει τα πρόσωπά τους στην αστυνομία και χθες δεν είδε καμία Θύρα 13 να καταδικάσει την χθεσινή επίθεση. Ο Δ.Γ. τόνισε πως θα το λύσει το θέμα και ας λένε πως τα βάζει με τον απλό οπαδό όπως είναι και αυτός, αλλά απλά έτυχε να είναι και πρόεδρος.

«Αυτοί οι 50 δεν είναι η Θύρα 13 και σας κοιτάω στα μάτια και σας το λέω πως τις κουκούλες θα σας τις βγάλω και θα σας τις βάλω στον κ...ο. Βαθιά. Ελπίζω πως η Θύρα 13 θα με στηρίξει και θα πει πως είναι μαζί μου, δεν περιμένω από παιδιά να πουν συγγνώμη αλλά οι ίδιοι δεν είναι μαζί μου στην κάθαρση των 50-100 που κάνουν αυτά τα πράγματα θα με βρουν απέναντι τους. Εγώ δεν φεύγω από τον Παναθηναϊκό όταν το θέλουν αυτοί αλλά όταν το θέλω εγώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα εισιτήρια: «Η Θύρα 13 παίρνει εισιτήρια σε προνομιακή τιμή για να βάζει και ενισχύσει των συνδέσμων. Παίρνουν εισιτήρια των 150 ευρώ και όταν τους είπα φύγετε από θέσεις που δεν ήταν δικιές τους μου είπαν «Δεν πάμε πουθενά». Τόσο καιρό προσπαθώ και παρά τα χτυπήματα θα τα υποστώ και αυτά, δεν νομίζω να βαρέσουν εμένα αλλά θέλω να βοηθήσω να λυθούν τα θέματα για το καλό του Παναθηναϊκού».

Keywords
Τυχαία Θέματα