Διευρύνει το δίκτυο του social wi-fi ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο 10 σημεία πρόσβασης για το social Wi-Fi του Δήμου, με 5.000 χρήστες ανά μήνα.

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να εγκαταστήσει 30 νέους κόμβους για το social Wi-Fi, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη και καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πολιτών.

Η εγκατάσταση των νέων κόμβων πέρα από τα δημοτικά κτίρια πρόκειται να γίνει και σε εγκαταστάσεις ιδιωτών που το επιθυμούν, ή σε εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης, κλπ.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει ότι έχει τον εξοπλισμό που χρειάζεται και τον παρέχει

δωρεάν σε όποιον δηλώσει ενδιαφέρον για να τον τοποθετήσει, ώστε να επεκτείνει το ασύρματο δίκτυο. Ο ασύρματος εξοπλισμός αποτελείται από ένα απλό router με προστασία ταχύτητας και ασφαλείας ώστε να μην επιβαρύνει τη γραμμή που θα εγκατασταθεί (ανώτατα όρια 4 Mbit down/ 0,25 Mbit up). Παράλληλα, μπορεί να αυτοδικτυώνεται με εξοπλισμό που βρίσκεται κοντά ώστε να δημιουργείται ένα δίχτυ κάλυψης της πόλης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα στη σελίδα http://goo.gl/PRGJvQ . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα