Διαγραφή Γιώργου Κύρτσου από τη ΝΔ: Οι αναρτήσεις στο twitter που τον «έκαψαν»

Ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος έχει πολλές φορ΄ές ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, οι τελευταίες αναρτήσεις του όμως ήταν αυτές που τον έθεσαν εκτός κόμματος.

Ανεξάρτητος είναι εδώ και λίγη ώρα ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος έπειτα από απόφασητου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλου Μαρινάκη. Ο άλλοτε εκδότης και ευρωβουλευτής, που εξελέγη για πρώτη φορά το 2014 με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είχε πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ασκήσει έντονη κριτική στη Νέα Δημοκρατία.

Οι τελευταίες του αναρτήσεις όμως ΄φαίνεται πως ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

{https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/status/1494570681920598030}

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Κύρτσος «είχε πολλές φορές στο παρελθ΄όν ασκήσει σκληρή - πολλές φορές και άδικη- στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας». Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές όμως κάτι τέτοιο ήταν δικαίωμά του και γι αυτό δεν είχαν παρθεί μέτρα εναντίον του. Αυτή τη φορά όμως ο Γιώργος Κύρτσος μιλούσε στην ανάρτησή του για τις υποθέσεις διώξεων κατά δημοσιογράφων, δηλαδή του Κώστα Βαξεβάνη, αλλά και εκείνη της Ελένης Τουλουπάκη υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα.

Ο Γιώργος Κύρτσος είναι η τρίτη πρόσφατη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία. Οι δύο προηγούμενες ήταν εκείνες του Πέτρου Δούκα μετά τη φράση του για τις μαύρες σακούλες στις φωτιές της Ηλείας το 2007 και εκείνη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου όταν «έμπλεξε» το πρωθυπουργικό γραφείο με εκδήλωση μίσους στο Γράμμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα