Φωτογραφία σοκ από λαθραία διακίνηση στην καρδιά της Αθήνας, σερβίρουν κρέατα - βόμβες στα εστιατόρια

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Dnews μικρά αυτοκίνητα σταματούν έξω από τη Βαρβάκειο στο κέντρο της Αθήνας και οι οδηγοί τους φορτώνουν κρέατα από καταστήματα της αγοράς τα οποία προφανώς διοχετεύουν στην εστίαση

Άμεση υγειονομικής και δικαστικής διερεύνησης χρήζουν τα περιστατικά λαθραίας διακίνησης τροφίμων χωρίς να τηρούνται στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Dnews μικρά αυτοκίνητα σταματούν έξω από τη Βαρβάκειο στο κέντρο της Αθήνας

και οι οδηγοί τους φορτώνουν κρέατα από καταστήματα της αγοράς τα οποία προφανώς διοχετεύουν στην εστίαση.

Όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες , ο υπάλληλος της επιχείρησης βάζει τα σφάγια στο πορτ παγκάζ ενός παλαιού οχήματος μάρκας Fiat με έναν ακόμη αλλοδαπό, οδηγό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Τα κρέατα μεταφέρονται και τοποθετούνται εκτεθειμένα, προφανώς δεν έχουν σφραγίδες πιστοποίησης ενώ εύλογα συμπεραίνει κανείς ότι και η οικονομική συναλλαγή δεν έχει καμία φορολογική καταγραφή, δηλαδή διακινούνται και ατιμολόγητα. Σύμφωνα με καταγγελίες καταστηματαρχών, πρόκειται για κύκλωμα εστιατόρων οι οποίοι χρησιμοποιούν αλλοδαπούς, Ασιατικής καταγωγής, ως μεταφορείς και άλλων νωπών προϊόντων όπως φρούτων και λαχανικών.

Τα εμπορεύματα τα πηγαίνουν αρχικώς σε αποθήκες εκεί κοντά, στη Σωκράτους, την Επικούρου, την Ευριπίδου κτλ, όπου μετά το μεσημέρι όταν χαλαρώνουν οι έλεγχοι, πηγαίνουν και τα παραλαμβάνουν οι εστιάτορες με κλειστά ημιφορτηγά και τα βράδια ταϊζουν τους ανυποψίαστους πελάτες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα