Χάος στην δίκη για τη δολοφονία με άρωμα «βεντέτας», του φοιτητή στην Πεντέλη

Για τις 24 Νοεμβρίου λόγω κολλήματος των δικηγόρων διέκοψε το δικαστήριο την υπόθεση με χαρακτηριστικά βεντέτας που εκδικάζονταν, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας

«Δολοφόνε , δολοφόνε … Αφήστε με «, φώναξε η μητέρα του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα όταν αντίκρυσε τον 23χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του παιδιού της στις 8 Μαΐου 2016, στην Πεντέλη. Η γυναίκα όρμησε προς το εδώλιο και χρειάστηκε να παρέμβουν οι αστυνομικοί.

Άλλωστε , τα μέτρα ασφαλείας

που είχαν ληφθεί και εντός της δικαστικής αίθουσας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση έχει εξελιχθεί σε βεντέτα. Και αυτό γιατί τον Ιούλιο του 2017 ο πατέρας του άτυχου φοιτητή φέρεται ότι σκότωσε τον 59χρονο πατέρα του κατηγορούμενου Μανούσο Ριζάκη, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα. Για το λόγο αυτό από νωρίς το πρωί κανείς δεν επιτρεπόταν να μπει στη δικαστική αίθουσα χωρίς προηγουμένως να έχει ελεγχθεί από τους αστυνομικούς και ειδικά μηχανήματα εντοπισμού μεταλλικών αντικειμένων.

Ένταση επικράτησε, όταν στο εδώλιο οδηγήθηκε συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη ο πατέρας του θύματος ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλλού για τη δολοφονία του πατέρα του κατηγορούμενου προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση .

Ο Παναγιώτης Γαλαζούλας φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες κάθισε στο εδώλιο, ενώ μεταφέρθηκε από τους αστυνομικού… σηκωτός αμέσως μετά τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής για να μην έρθει ,όπως ζητούσε, πρόσωπο με πρόσωπο με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του παιδιού του , ο οποίος για λόγους ασφαλείας παρέμενε όλη αυτή την ώρα στα κρατητήρια.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας κάθισε ο 23χρονος κατηγορούμενος ο οποίος επίσης φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες. Ο νεαρός σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας βρισκόταν σε κλοιό αστυνομικών οι οποίοι τον προστάτευαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα