4 προσλήψεις στο Δήμο Αγ.Ι. Ρέντη

Ανακοίνωση για την Πρόσληψη επιμορφωτών, με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ως ωρομίσθιοι, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, τεσσάρων (4) ατόμων, για τη κάλυψη αναγκών εποχικών ή παροδικών αναγκών, με πιστώσεις από ιδίους πόρους της ΔΗΚΕΝΙΡ-ΝΠΙΔ που εδρεύει στον Αγ.Ι.Ρέντη, και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμό ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ ) λαμβάνοντας υπ' όψη : Την 160/2017 απόφαση του Δ.Σ. της

- την έγκριση πρόσληψης δεκατριών τεσσάρων (4) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με κάλυψη της

δαπάνης από ιδίους πόρους του Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Γενικής Διεύθυνσης Αποκέντρωσης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Διεύθυνσης Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, με Α.Π. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./95/19602/14-7-2017 απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ. 1 της αριθμ.33/2006 ΠΥΣ (ΦΕΚ 280/Α')

- τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει και της παρ. 2 του άρθρου 14 του Ν.2190/1994 για τις παρακάτω ειδικότητες με τα αντίστοιχα προσόντα και την αντίστοιχη σύμβαση εργασίας.

ΥΕ επιμορφωτικός ξυλουργός αρμάτων καρναβαλιού Ένας (1)
ΥΕ επιμορφωτικός ελαιοχρωματιστής αρμάτων καρναβαλιού Δύο (2)
ΥΕ επιμορφωτικός κατασκευαστής αρμάτων καρναβαλιού Ένας (1)

Οι παραπάνω που θα προσληφθούν, θα εργασθούν ως ωρομίσθιοι, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών με πιστώσεις από ιδίους πόρους.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ- ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
1. Τίτλος Σπουδών συναφής ΥΕ
2. Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον (2) δύο ετών στη ειδικότητας της αίτησης του υποψηφίου για τη πρόσληψη (απαραίτητη προϋπόθεση η κατάθεση βεβαίωσης προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τη αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών τους.
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

5. Βεβαίωση προϋπηρεσίας ή Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης.
6. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν 3584/2007: (α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και δεν έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίσθηκε για τη στέρηση, (β) ότι δεν έχουν καταδικασθεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, καταπίεσης, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση ή εγκλήματα κατά των ηθών ή το νόμισμα. (γ) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης , έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε. (δ) ότι δεν υπάρχει κώλυμα από απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.
Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους άρχεται από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης α)σε (1) μία τοπική εφημερίδα β) στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη γ) στο Διαύγεια και δ) θα αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων της ΔΗΚΕΝΙΡ-ΝΠΙΔ και στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη (Π. Τσαλδάρη αρ. 10-ΝΙΚΑΙΑ) , θα έχει χρονική διάρκεια τρεις (3) ημερολογιακές ημέρες .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση στη Γραμματεία της ΔΗΚΕΝΙΡ -ΝΠΙΔ (οδός Κύπρου αρ. 7-Αγ.Ι.Ρέντη) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 09:00' πμ έως και 15:00' μ.μ) ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην οποία θα αναγράφεται η ημερομηνία αποστολής. Η επιστολή θα πρέπει να ταχυδρομηθεί τ' αργότερο εντός 3 ημερών από την ημέρα της δημοσίευσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.
Μετά τη κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.
ΚΑΤΑ των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερολογιακών ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη μέρα της ανάρτησής τους.

Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στη ΔΗΚΕΝΙΡ-ΝΠΙΔ (οδός Κύπρου αρ. 7-Τ.Κ 182 33 ΡΕΝΤΗΣ) για να εξεταστεί και πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου πενήντα ευρώ (50,00) € που θα έχει εκδοθεί είτε μέσω εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου είτε από τη γραμματεία της ΔΗΚΕΝΙΡ (απόδειξη είσπραξης).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα