Αυγενάκης: «Θα χρηματοδοτήσουμε τη γραμμή οφσάιντ στο VAR» - Δεν είπε κουβέντα για την τροπολογία

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε στη Βουλή και στην Eπιτροπή Mορφωτικών Υποθέσεων, μιλώντας για τα πάντα, εκτός της τροπολογίας που έφερε η κυβέρνηση για την πολυϊδιοκτησία.

Στη Βουλή συζητήθηκε η κύρωση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ιαπωνίας, με αφορμή

και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το φετινό καλοκαίρι.

Η μόνη αναφορά που έκανε ο κ. Αυγενάκης στο θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ήταν για την αντικατάσταση δύο μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού χωρίς γνωμοδότηση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε ότι ο νόμος Βασιλειάδη δεν ισχύει ακόμα, καθώς δεν έχουν υπογραφεί τα προεδρικά διατάγματα και κατά συνέπεια ισχύει ο παλιότερος νόμος όπου δεν απαιτείτο η έγκριση της επιτροπής της Βουλής.

Όσον αφορά το VAR, ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι υπάρχει ζήτημα, για το οποίο «δεν έχουμε διοικητική ευθύνη ως υπουργείο».

«Πήραμε πρωτοβουλίες για να εφαρμόζεται σωστά και ολοκληρωμένα και επειδή πάλι εντοπίστηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή οφσάιντ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, αποφασίσαμε να χρηματοδοτήσουμε 230.000 ευρώ την αγορά του. Θα έπρεπε η προηγούμενη κυβέρνηση να είχε ακολουθήσει διαδικασίες για να λειτουργεί άριστα και αψεγάδιαστα το VAR, κάτι που δεν συνέβη».

Keywords
Τυχαία Θέματα