Αποκάλυψη- Σοκ από το Πεντάγωνο: UFO «παρενόχλησαν» αμερικανικά πολεμικά πλοία (βίντεο - φωτογραφίες)

Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει καταγραφή UFO από πλήρωμα πολεμικού πλοίου των ΗΠΑ. Τα βίντεο ερευνά εξειδικευμένη ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

Βίντεο που απεικονίζει κάποια αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) να πετούν πάνω αμερικανικά πολεμικά πλοία στην Καλιφόρνια έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για διαρροή από το Πεντάγωνο

το οποίο έχει επιβεβαιώσει ότι το βίντεο είναι πραγματικό και απεικονίζει έξι άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που καταδιώκουν μάλιστα τέσσερα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2019 στα ανοιχτά της Καλιφόρνια.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί από στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και πως η UAP «έχει συμπεριλάβει τα περιστατικά αυτά στις υπό εξέλιξη έρευνές της». Η παραδοχή αυτή έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του ναυάρχου Michael Gilday, επικεφαλής των ναυτικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις οποίες δεν είχε καμία ιδέα για την προέλευση αυτών των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Το Πεντάγωνο είχε ανακοινώσει πέρυσι τη δημιουργία της ειδικής μονάδας με στόχο να βελτιωθεί η κατανόηση για τα μη ταυτοποιημένα εναέρια αντικείμενα και να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για τη φύση τους και την προέλευση τους.

Οι επίμαχες φωτογραφίες διέρρευσαν από έρευνα του Πενταγώνου για τα UFO, η οποία συγκέντρωνε στοιχεία για την έκθεση, σύμφωνα με τον ιστότοπο που ασχολείται με άγνωστα αντικείμενα «Mystery Wire».

 

Στο φωτογραφικό υλικό του Αμερικανού σκηνοθέτη Τζέρεμι Κόρμπελ απεικονίζονται άγνωστα αντικείμενα να ίπτανται πάνω από τέσσερα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και το «USS Kidd Navy», το 2019.
Μία από τις επίμαχες φωτογραφίες δείχνει ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, ενώ οι πλέον δύσπιστοι εξακολουθούν να θεωρούν ότι πρόκειται για drones ή μπαλόνια.

Με τον πολλαπλασιασμό των εμφανίσεων εξωγήινων αντικειμένων στους αμερικανικούς αιθέρες, οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας, νιώθουν ότι επιτέλους δικαιώνονται. Οι περισσότερο ορθολογιστές, αποδίδουν την ξαφνική άνοδο στη συχνότητα με την οποία επισκέπτονται τον πλανήτη μας όντα από το υπερπέραν, σε παραισθήσεις που οφείλονται στον παρατεταμένο εγκλεισμό, λόγω της Covid-19.

Δείτε βίντεο όπως δημοσίευσε το Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα