Αποδοκιμασίες από τη Νέα Δημοκρατία για τις δηλώσεις της Λατινοπούλου

«Οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ» τόνισε η υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων σχολιάζοντας τις δηλώσεις Λατινοπούλου.

Αποδοκιμάστηκαν στη Βουλή οι απόψεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτης Λατινοπούλου, που είχε προκαλέσει σάλο στα social media με την ανάρτηση της κατά γυναικών που «Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες

στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους».

Στο πλαίσιο συζήτησης της Επιτροπής Ισότητας, η Υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής Μαρία Συρεγγέλα τόνισε ότι «οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ», ενώ παρέπεμψε και σε σχετική ανακοίνωση της γενικής γραμματείας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή που ανέφερε ότι αυτές οι απόψεις δεν εκφράζουν τη ΝΔ.

«Είναι αυτονόητο όπως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται το σώμα του όπως θέλει. Πρέπει να απομακρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές» τόνισε από την πλευρά της η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα