Παρενόχληση 16χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ανήθικο, αλλά όχι παράνομο», είπε ο δικηγόρος του 56χρονου (βίντεο)

Ο 56χρονος άνδρας θα περάσει την Τετάρτη (02/06) αυτόφωρο αναφορικά με την παρενόχληση 16χρονης στη Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται μετανιωμένος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του.

«Ήταν παρεξήγηση, είμαι άκομψος στο φλερτ», τόνισε ο 56χρονος που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουλαικά 16χρονη στις Συκιές Θεσσαλονίκης και στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις

του δικηγόρου του. «Ό,τι είναι ανήθικο δεν είναι και παράνομο», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο 56χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες αναφορικά με την παρενόχληση της ανήλικης, κρατείται μετά και τη σύλληψή του και αναμένεται να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Απόστολος Τζαρός, μιλώντας στον «ΑΝΤ1», ενημέρωσε πως ο εντολέας του θα περάσει την Τετάρτη (02/06) αυτόφωρο αναφορικά με την υπόθεση. Ο 56χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απειλής και απόπειρας παράνομης βίας, που αφορά περιπτώσεις στις οποίες ξεπερνιόνται κάποια όρια.

Ερωτηθείς για τα όσα είχε δηλώσει την Τρίτη (01/06) ο 56χρονος περί «χοντροκομμένου φλερτ», επεσήμανε πως ως συνήγορός του δέχεται αυτόν τον χαρακτηρισμό, αλλά όχι ως κοινωνός.

«Κοινωνικά είναι απαράδεκτο, ανήθικο. Δεν διαφωνώ σε αυτό» σημείωσε, εκτός των άλλων και ξεκαθάρισε πως «ό,τι είναι ανήθικο δεν είναι και παράνομο». «Ήταν μία ανήθικη πράξη, αλλά δεν εμπίπτει, δεν πληροί τα στοιχεία που απαιτεί ο νόμος για να τιμωρηθεί», ήταν τα λόγια του.

Σε ερώτηση για το τι θα συνέβαινε εάν η ανήλικη έμπαινε στο όχημα του άνδρα, είπε πως «δεν ξέρουμε τις εξελίξεις, αλλά να είναι στο αμάξι και να κάνεις κόρτε για κάποια μέτρα, δεν συνιστά ποινικό αδίκημα». Επανέλαβε, όμως, πως «είναι ηθικά επιλήψιμο». Σημείωσε, ακόμη, πως ο πελάτης του εμφανίζεται μετανιωμένος και δεν περίμενε «να φοβηθεί (σ.σ. η ανήλικη) και να προκαλεί αυτό που προκαλέσει»

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη κοπέλα αναγνώρισε την Τρίτη (01/06) τον 56χρονο, ενώ στην ίδια διαδικασία μπήκαν όπως είπε ο πατέρας της 16χρονης - και δύο 20χρονες, που έχουν καταγγείλει, επίσης, τον ίδιο άνδρα για παρενόχληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα