Ξεσπά o πατέρας της 5χρονης Κατερίνας: Πήγα το παιδί μου ζωντανό και το πήρα μέσα σε φέρετρο (βίντεο)

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας της Λάρισας για το θάνατο της 5χρονης Κατερίνας από τη Λάρισα.

Το κοριτσάκι πέθανε στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λάρισας, μετά από διήμερη νοσηλεία.

Ο πατέρας του παιδιού ξέσπασε για πρώτη φορά και στην εκπομπή T-LIVE λέγοντας μεταξύ άλλων πήγε το παιδάκι του ζωντανό στο νοσοκομείο για να γίνει καλά και του το έδωσαν πίσω σε ένα φέρετρο.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν το 5χρονο κοριτσάκι ανέβασε πυρετό. Ο παιδίατρος του

έκανε λόγο για ίωση και τους έδωσε φαρμακευτική αγωγή. Όταν δεν υπήρξε βελτίωση οι γονείς το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς η κατάσταση του παιδιού χειροτέρεψε και πέθανε μέσα σε δυο 24ωρα, με απροσδιόριστη την αιτία θανάτου του. Αργότερα όμως όταν βγήκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειξε ότι το παιδί είχε στρεπτόκοκκο, δεν το βρήκαν και πέθανε από σηπτική καταπληξία.

“Επιτέλους μετά από 1,5 χρόνο η υπόθεση υπομονής, η υπόθεση αρχίζει να διερευνάται. Είχε πυρετό το κορίτσι μας και θεώρησε ότι είχε ίωση. Μετά μας παρέπεμψε στο νοσοκομείο Λάρισας. Το πήγαμε στο νοσοκομείο και σε δυο μέρες κατάληξε. Το παιδί έσβησε στα χέρια της γυναίκας μου. Δεν υπήρχε διάγνωση. Δεν πήρα κάποιο επίσημο έγγραφο που να λέει από τι προκλήθηκε ο θάνατος της κόρης μου.

Η οικογένεια της 5χρονης, απαιτεί όπως είναι φυσιολογικό, να φωτιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το υγιέστατο κατά τα άλλα κορίτσι τους και μαθήτρια του 13ου Νηπιαγωγείου Λάρισας «έσβησε» μετά από διήμερη νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στις 05.00 τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου του 2020.

Τι έδειξε το πόρισμα

Από τη νεκροψία, προέκυψε ότι το παιδί πέθανε μετά από μόλυνση από στρεπτόκοκκο. Έγινε νεκροψία. Το πόρισμα έδειξε στρεπτόκκοκο. Είναι απαράδεκτο να πεθαίνει ένα παιδί μέσα σε ένα νοσοκομείο μέσα σε δυο μέρες από μικροβιακή λοίμωξη. Η απορία μας είναι γιατί δεν δόθηκε έγκαιρα αντιβίωση.

Το κοριτσάκι μας ήταν άτυχο γιατί έπεσε σε λάθος χέρια” είπε ο πατέρας τη μικρής Κατερίνας.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZNfbvGqaxNk&t=1s}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεσπά, 5χρονης Κατερίνας, Πήγα,xespa, 5chronis katerinas, piga