Από τα φαρμακεία μετά από ανατροπή τα self test - Πώς θα διανέμονται

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΦΣ έκανε δεκτή την πρόταση της κυβέρνησης και θα συνεχίσει την διανομή self test από τα φαρμακεία με εφάπαξ διανομή 4 τεστ ανά μήνα.

Δεκτή έκανε πριν από λίγο την πρόταση της κυβέρνησης ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, συνεπώς τα self test θα διανέμονται

από τα φαρμακεία και το επόμενο διάστημα. Αυτό που αλλάζει στην όλη διαδικασία είναι ότι η διανομή θα γίνεται εφάπαξ στην αρχή του μήνα με τέσσερα self test ανά ΑΜΚΑ.

Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε ότι ο εκάστοτε σύλλογος μπορεί να αυτονομηθεί. Τέλος, ο ΦΣΑ αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη εκτάκτως.

Δήλωση του προέδρου του ΠΦΣ

Tη συνέχιση της δωρεάν διάθεσης των Self Tests από τα φαρμακεία για τους επόμενους δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο) αποφάσισε το Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) με ψήφους 11 υπερ, 3 κατά και 1 λευκό.

«Το αίσθημα ευθύνης για την προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας και η κοινωνική μας ευαισθησία για την προστασία των πολιτών δεν μας επιτρέπουν άλλες σκέψεις.

Ως Φαρμακοποιοί στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες και στηρίζουμε την προστασία τους από τον κορονοϊό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα