Πανελλήνιες 2021: Αυτά είναι τα θέματα και οι απαντήσεις στο γενικό λύκειο σήμερα 22/6

Λίγο μετά τις 10:00 το Υπουργείο Παιδείας ανέβασε στην ειδική σελίδα τα θέματα πανελληνίων και στα τρία μαθήματα που εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι και συγκεκριμένα στην ιστορία, τη φυσική και την οικονομία. Δείτε τα θέματα των πανελληνίων.

Σε λίγη ώρα τελειώνουν και επίσημα οι πανελλήνιες 2021 για τους μαθητές των ΓΕΛ οι οποίοι εξετάζονται εξετάζονται σήμερα στα μαθήματα προσανατολισμού, και συγκεκριμένα στην Ιστορία, τη Φυσική και την

Οικονομία.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί, όπως κάθε ημέρα στις 8:30 π.μ. ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μισή ώρα νωρίτερα το αργότερα δηλαδή μέχρι τις 8.00 π.μ.. Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζόμενου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο έγγραφο, όπως ταυτότητα ή διαβατήριο.

Λίγο μετά τις 10:00 το Υπουργείο Παιδείας ανέβασε και επίσημα τα θέματα και στα τρία μαθήματα στα οποία εξετάζονται σήμερα οι μαθητές και συγκεκριμένα στη φυσική, την ιστορία και την οικονομία.

Το Dnews σας ενημερώνει πρώτο δημοσιεύοντας τα θέματα και τις λύσεις των πανελληνίων μόλις αυτά είναι διαθέσιμα σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό ενώ, θα ακολουθήσει και σχολιασμός για τη δυσκολία των θεμάτων.

Τη σκυτάλη αύριο Τετάρτη, 23 Ιουνίου, συνεχίζουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ με Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και στις 29 Ιουνίου μέχρι και 9 Ιουλίου, θα εξεταστούν οι μαθητές στα ειδικά μαθήματα.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΙΣΤΟΡΙΑ" πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΦΥΣΙΚΗ" πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" πατήστε εδώ

Πανελλήνιες 2021: Απαντήσεις στα θέματα πανελληνίων ιστορίας, φυσικής και οικονομίας

Keywords
Τυχαία Θέματα