Απίστευτο κι όμως αληθινό: «Άγνωστοι» στον Πειραιά πήραν την μπλούζα από αθλητή ΑμεΑ του Παναθηναϊκού

Ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά, όταν «άγνωστοι» περικύκλωσαν παίκτη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού για να «βγάλουν» ένα μπλουζάκι με το έμβλημα της ομάδας από ξένο παίκτη της.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΠΑΟ ετοιμαζόταν για το

ταξίδι του με πλοίο στο Ηράκλειο για να λάβει μέρος σε αγώνα, όταν τέσσερα άτομα πλησίασαν με μηχανάκια και στάθηκαν γύρω από έναν παίκτη του Παναθηναϊκού, ζητώντας του να βγάλει την μπλούζα που φορούσε.

Ο Κολομβιανός παίκτης του ΠΑΟ που φορούσε το t-shirt με τα διακριτικά του ΠΑΟ δεν καταλάβαινε τι του έλεγαν. Μία συμπαίκτριά και ένας συμπαίκτης του εξήγησαν στα τέσσερα αυτά άτομα πως είναι η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού και ότι αυτός που έχουν περικυκλώσει δεν είναι Έλληνας και απλά φοράει το μπλουζάκι που του δώρισαν μερικοί φίλοι του Τριφυλλιού.

Όμως η τετράδα δεν πείστηκε από την εξήγηση και ενώ τους μιλούσαν άλλοι δύο ΑμεΑ παίκτες που ήταν στα αυτοκίνητά τους και είχαν τα αμαξίδια τους μέσα, οι «άγνωστοι» επέμεναν να βγάλει ο παίκτης το μπλουζάκι του Παναθηναϊκού, ειδάλλως θα φωνάξουν και άλλους φίλους τους και η κατάσταση μπορεί να εκτραχυνθεί.

«Δε θα σας αφήσουμε να φύγετε αν δεν την δώσετε», φέρεται να είπε ένας εκ των τεσσάρων στους παίκτες του ΠΑΟ.

Η μπλούζα δόθηκε και αποφεύχθησαν τα χειρότερα, σε ακόμα μία περίπτωση που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος στη χώρα μας.

Ο Γενικός Αρχηγός των τμημάτων ΑμεΑ του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μαρτσάκης, επιβεβαίωσε το περιστατικό, αναρτώντας την είδηση με το δικό του μήνυμα. «Να είστε υπερήφανοι που είστε Παναθηναϊκοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα